България на Европейското догодина - кога, как и срещу кого?

Баскетболистите ни ще се завърнат на голямата сцена след 10 години чакане

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво момчета. Дано имате късмет. Успех и Бог да ви благослови

Имало още едни "лъвове": "Експедицијата на Македонија ЃП која престојуваше десет дена во Анталија, ден порано од планираното се врати дома. “Лавовите“ веќе се во Скопје. Овој оправдан потег на клубот беше поради проблемите со авио летовите од Анталија и Истанбул. "

Супер, браво на момчетата ще ни радват с участието си в първенството!

Браво! БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!

ТОЯ ДА НЕ Е ИСУС ВЪЗКРЪСНАЛ ....???? АБЕ ТИЯ * ГЛЕДАТ ЛИ СЕ В ОГЛЕДАЛО ???

Малоумен коментар