17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами да идва Бербатов, да изритва всякакви Перуки, Какдута, Гелове и прочее убийци на българския футбол и да става шеф на БФС!!!

Трябва Ви една неокастрена кьостерица и да Ви зачеше човек.

Трябва да бъдат изгонени с тояги убийците на българския футбол Б. Михайлов и Лечков. Откакто взеха властта не се развиват млади играчи, а се купуват чужди такива. Откъде тогава ще се появи "новия Бербатов"?

за кво ви е бербатов?!? Като става напечено на терена да бяга ли? Трябват хора като Стоичков, Трифон Иванов или Мартин Петров, а не кифли !

А кой ще подава топката на този Бербатов ? Проблемът е в липсата на умения да се центрират топки , да се подава точно по земя около наказателното.Как да вкара гол , който и да е като няма да има топки към него ?

CynepMEH

Само до някъде съм съгласен. Виж, че имаме немалко положения, но изобщо не сме ефективни.

Ти изгледай положенията и виж колко от тях стават за нещо.Не е въпроса да кибичим пред вратата и да правим балонни центрирания нанякъде.И децата знаят , че като тръгнеш да подаваш или центрираш трябва да погледнеш има ли твой съиграч там въобще.

Ще го намерите,когато БФС и всички клубове,спрат да опорочават този спорт от най-ранна детска възраст ;) Начело с Перуката и всичките му приближени,които толерират само богатите некадърни връзкарчета и не се дава шанс на истински талантливите деца!