17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БФС не само помага по всякакъв начин на ГМО-то но и на другото цефрово чорбарско отборче.Затова футбола ни ще е на нивото на Тамбукту а може би и по-зле.Да вземат десет малки негърчета да ги национализират и направят балгарски граждани за да имаме национален отбор който да не се страхува от сблъсък с Лихтенщайн.Рибата се вмирисва откъм главата.Тъй като чорбаските отбори са плод на дървените комунисти то във футболния съюз повече от тях са такива то бивш негър ,милиционер и комунист няма.Резултатите като всичко в държавата са налице.Ще бием унгарците с шкембелиите чиновници от БФС ама друг път.

майка ти е хибриД

Засада има. Де юре и дузпа има. Няма игра с топка на защитник, има контакт... театрално, но факт.

нови правила ли пишеш?

Коментаторът на срещата каза, че засада няма. А той ( и режисьорът) има възможност да гледа повторения от най различен ъгъл. Сега, ако ти си гледал друг мач, ....

Досега не съм видял тренер на паднал отбор да не обвини съдията. Няма такъв случай.

Щото си припопок и начина ти на мислене е такъв. За най-пресен пример виж всички интервюта на Хубчев и в по-скоро време на Гошо Тодоров и ще се убедиш!

Говедо, точно вие да се оплаквате не върви, вас как ли не ви подпираха досега.

Оказа се , че освен , че 3 пъти не могат да бият титулярите на Локо , не могат да бият и резервите им , та трябваше да им измислят дузпа и да отменят чист гол на Локо. И това е отбор , който струва 10 милиона повече и има 4 пъти по-голям бюджет и заплати от тези на Лаута.

после реват, че съдиите помагали на други отбори. Къде е сега Стойчо?

Е хайде смешниците от Лаута да бият гейренци на подуене,нали са велик отбор с велик треньор, който рита шишета с вода

Какво, не се е случвало ли? Кокоши мозък..

сърбинът да си припомни как есента победиха същия отбор с гол от един метър засада, какво се е надъхал сега, нали взеха купата с грозната си игра и много късмет

Абе Бруно, ти кой мач гледа? И засада имаше и дузпа имаше.

в Бачова махала ли ги видя тези неща?

Ами прав е. За к'во са тези правила във футбола като не се спазват. Дузпата за ЦСКА беше много съмнителна, но да речем, че имаше някакви минимални основания да я даде. Отменения гол на Локо обаче е скандален случай - ето защо трябва да има ВАР задължително. И разбира се как може да му дадат жълт картон на треньора, като не той е напсувал рефера ???? Все пак не става дума за малко дете, където ако то направи някой зулум родителите са отговорни. Става дума за възрастни хора и не може някой да носи отговорност за простотиите на друг.

Съдията свири засадата, играчите на ЦСКА спират да играят, онези на буферите продължават и правят гола. Имало-нямало засада, сбъркал-прав бил съдията, свирнал е и играта спира. Няма го голът, може сега съдията да си понесе наказанието, но е видял вдигнатия флаг и е свирил! Ако, неако, това е положението!

ЦСКА-Хибрит не могат по друг начин да си спечелят победа.