Бесният треньор на Локомотив (Пд) говори минути след загубата от ЦСКА с 1:2 пред репортера на Диема спорт. И очевидно бе афектиран от случилото се на терена.

"Преди два дни подготвях една тактика, но се появиха пет играчи с коронавирус. Променихме тактиката, но се появиха още четири... - каза Акрапович. - И пак - ако не беше съдията, който им даде победата, нямаше да ни бият. За какво говорим?

Има дузпа, която не е дузпа. И засада, която не е засада. И то за отбор, който има един играч със заплата, колкото целия наш отбор.

Не ме разбирайте погрешно, но така българският футбол няма да се оправи. От един съдия в Първа лига не може да се очакват такива грешки.

Това е скандален мач, скандален!

Работим здраво, опитваме да изглеждаме винаги добре, въпреки че не е лесно. И аз имам една магическа пръчка и извличам максимума.

И аз да си направя един комплимент!"

Акрапович също така разкри, че е побеснял по време на двубоя заради човек от неговия щаб, който е наругал рефера, но е избягал в тунела. Така жълт картон получи именно главният треньор, както гласи правилникът.