17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако Дерменджиев остави тия същите играчи пак нищо добро не ни чака освен следващ провал. От тия сегашните място в националния имат само Илиев , Недялков , Страхил Попов , Божиков , Малинов , Вандерсон , Марселиньо и Десподов. Другите просто не стават. И да върне Чорбаджийски. И да намери от вътрешното ни първенство още пет шест млади играчи като Минчев , Горанов , Ст.Иванов, и т.н . Да натурализират и Сисиньо , най добрия десен бек в Бг.Ако остави тия сегашните Хаити и Чехия ще ни спукат от бой и не виждам за какви шансове в баражите да говори изобщо.

Не знаех че хити имат отбор но пак по добре от Малта :=)

Няма го матрЯла. Това е. Който и да е треньор, все тая. Толкова ми е тъжно.

Имаме, нямаме отбор, ще му"скроят шапката" пишман футболистите. Този треньор ще ги кара да тренират, след дискотека до сутринта, как да стане.

Аз мисля, че имаме доста добри треньори, но не са достатъчно, малко са не можем да направим цял тим, ако намерят и футболисти може и да стане работата

Това са некви глупости. Договор до април при положение, че отбор няма и че трябват години систематична работа, за да се изгради нов. И стига с това Европейско! И какво ще правим там ако случайно на късмет се класираме с някоя врътка? Ще го раздаваме донор на точки и за оправяне на головата разлика. Трябва отбор, а за да има такъв трябва треньор с дългосрочен договор и за няколко години да се забравят европейски и световни...

По-добре Дерменджиев, отколкото някой 4ти в света, Мъри, Стойчо, херо, всички са стари кримки със механизми да източват пари. Дерменджиев е 100х по-добро решение. 20години работи в българия и си трае и със сигурност знае кои футболисти да викне. 100% ще има спокойствие, защото лумпенското ръковдство ще иска класиране. 100% ще се класираме и после ще гледаме цирк, защото ще искат да махнат Дерменджиев. Ако някой от фоорумците е виждал на живо Дерменджиев, ще разбере че той въобще не е чичо Гошо, а човек на място.

Чиче Гошо ти те връткат Домузите ряпа да ядът ти я са още по яки.Да се готви чиче Стойчо.

българският футбол е като българското автомобилостроене

Балъка.От трън,че на глог."Капацитетите" на БФС си го преместиха от единия крачол,в другия.

Г - н Стефанов , стана ясно , че в БФС се слуша думата на Г - Н Лечков Йордан . След това развитие става ясно , че Г - Н Михайлов Борислав само е заемал поста , без да има решаваща дума , моля извинете !

Хаити братлета. Не е истина

Започват подаване на топката и бавене, дано бурята отмине.

Няма треньор, който ако не разполага с добри футболисти да постигне успехи. Няма какво да се лъжем. Според мен функцията на треньора е до някъде. От там насетне всичко е в краката на футболистите. Малко се прибързва да се коментират качествата на чичо Гошо. Според мен в Левски беше употребен, а и от първия си ден там нон-стоп го сменяха. Много некоректно е всички да го напрадат заради това, че не е постигнал успехи с Лвески или треторазрядния отбор от Казакстан. Да не Другите титоловани треньори да ни класираха на някакъв голям форум през последните 15 години? Успех чичо Гошо. Дано имаш повече спокойствие на тази позиция.

Лестър

Евала ..Лечков... Оставка!!!!

първи Април, егати шегата!