БФС отказа на ЦСКА отлагане на мача с Локомотив

"Червените" за втора поредна седмица пожелаха такава мярка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на делшорманци им подреждаха програмата по всякакви техни прищевки!!! И всички протести срещу това тогава бяха просто неглежирани... Сега пак те, делиорманци, се изказват против желанието на армейците за същото, което бе предоставяно тогава на Домуса без проблем. Е, различен аршин, и винаги в полза и посока към Делиормана. Докато БФС играе по свирката на Домуса, феър плей у нас няма да има!!!

Ще играете с аматьори следващия мач и искате отлагане.смятате се за голям отбор и имате достатъчно добри резерви да се справите с тях.не сте играли 2-3месеца и сега ви се дава тази възможност, но ние да си искаме отлагане и да проверите дали ще се съгласят .не стана и сега пак вой всички са срещу нас,плач,рев и конспирации от стойчево време- смях.ами ако влезете в групите ще искате направо цялото първенство да ви спрат .хайде по сериозно люляци такива.

NA LUDOGOREC I NA LOKO PLOVDIV I DASI IGRAEME NA MALKI VRATICHKI!SPORT TAKA NE SE PRAVVI!

Не сте ли разбрали,че може да се отлага само мач на.Лудогорец.И направо да се казва,че решението е на Гела,който командва в БФС

Имам чувството, че ЦСКА е трън както съдиите, така и на БФС!!! Ако е така просто кажете - ще свирим против тях, ще правим нещата против тях. Да бъде ясно за всички. Всичко останало е селски чалъми!!!

Някога в махалата играехме мач всеки ден по няколко часа без почивка.

Кой е тоя отбор ЦСКА?

zizus

Според мен, за профи футболист да изиграеш два мача в една седмица не би трябвало да е проблем от физическа гледна точка. Проблемът е, че за едни се правят компромиси и услуги, а за други не.

Ами ще трябва да ги подминем като малка гара.

Свине