БФС търси селекционер... Проблемът не е в търсения, а в търсещите

Воланът е в ръцете на същите хора, които за 15 години докараха националния до четвърта урна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От къде ви хрумна на ума за Моуриньо.Той си има ангажимент.Алекс Фергюсън е напълно свободен, той е много по-подходящ.

Искаме с трици маймуни да ловим, хем треньора да е известен и добър, хем ритачите да са добри, но пари - немаааа. Затова е логично и разумно да се разтури БСФС и футбола у нас, за да не ни огорчава повече. Ясно е като бел ден, че ние не можем да играем тази игра, прекалено сложна е за нас, ние сме народ с увреждания, бавно мислим и ни мързи да мислим и тичаме. Затова ПО ДОБРЕ УЖАСЕН КРАЙ, ОТКОЛКОТО УЖАС БЕЗ КРАЙ!

Проблемът е БФС.

kak e vuzmojno za 15 g.da smenyat tolkova mnogo trenyori ,no nikoi ot rukovodstvoto na BFC.Pulev e prav ili po-tocno tozi koito mu e napisal rechta ,che Bulgaria e vilaka korumpirana durjava do posledniyat uparvnik.samo boi shte oprvi tazi vurluvashta nagla pasmina .

Гола вода! Така до кога? Бфс....за какво ви е ....

Ние сме народ с увреждания, неаме координация на движенията и бърза мисъл и затояа не можем да играем тази игра. Да се откажем официално от футбола и да турим край на агонията. Пи добре ужасен крак, отколкото ужас без край.

Нов бардак със стари курви не става. Докато не се пръждосат "геройте от 94та", които ебаха мамата на българския футбол, такъв няма да има. На майната им и Лечко и Емо и Перуката и всички останали "герои".

Бе тя цялата държаа пропада-те футбол търсят! Кой иска България на първенство-да си пусне САЩ 94! Това беше! Та така, пичуйе... Мислите ли, че ако Меси се беше родил в Червен Бряг щеше да е това, което е? Немаше, нали? А може и да го е имало! Ма нема кой да го види! Нема, щото неба бази, школи, стадиони, та и ора, къде гледат като ората! И требва да знаят! Думата е "нема"! Нищо нема! А с трици маймуни не се ловат! Те това е! А що преди имаше , а сега нема? Щотооо тогава имаше и много други работи, които си сами правехме, а сега ги нема! Та и футболо така! Ма само футболо ли е? Ние и у другите спортове си бехме на ниво! А сега никакви ни нема никъде! Айде че се ядосах, и се отплеснах, дием да кркнем една рекийка! За Ваше здраве, и за българскио футбол!

Само като ги видя тези "герои" ми се повдига.

Абе нема ли как тия протестиращи, дето 5 месеца сваляха правителството, поне 1 месец да изкарат пред БФС и да свалят него. Щяха да свършат къде къде по-добра работа.

Закривай!!

Добра статия и анализ

Просто това е реалността, не е толкова сложно, че да се правят някакви сложни анализи

Бе то и аз май съм свободен.Ако нема кой,че се фанем.......

проблемът не е в трньора на националния отбор,а във футболистите и слабото ни първенство

Що сменявате треньора,проблема е във футбалерите

Предлагам Нешка Робева. С топка може и да не го могат, но на лента и обръч ще ги скъсаме!

Цено уя е най добрия вариант

Няма нужда от треньор, а от футболисти. Сегашните не стават и за селския отбор.

Закривай.

Най доброто правителство е на П.Орешарски 2013 до 2016, а не тиквенското от 2017 и 2009 до 2013

Този от снимката не е ли навит?

Разформироване на БФС,разформироване на А и Б група.Само аматьорски футбол.Лица които са били в ръководството на БФС и клубове от А и Б група да нямат право да се занимават с футбол под никаква форма за период от 15 години.Напускане на турнирите на ФИФА и УЕФА за 5 години.Изцяло акцент върху детския футбол.Да се учат от Исландия, Норвегия и Швеция как от нищо се правят футболисти.

Да пробват без селекционер, и да не е по-добре, със сигурност няма да е по-зле.

Моите фаворити са Моариньо и Гацо Бацов. Единия е много скъп, а другия ще се навие за МРЗ заедно с 2-3 кашона шльокавица на месец. Резултатите на националния и при единия и при другия вероятно ще са едни и същи!!!!:)))))))))))

Илиян не си го даваме

Търсещите са корумпирани свини

Longines

с тия прости и некадърни чалгари,който и да дойде е все тая!закривай!

Пената, Пената , Пената . Може да не може да каже две приказки на кръст ама явно на фудболистите им стига и толкова

На пазара картофи няма, но аз търся някой мастър шеф за да ми обясни, как се прави мусака.

То нема семе за разсад ,ти картофи дириш! Чуден човек. Ми па нали требе некой и да ги сади ,да ги копа ,па чак тогава да ги изкара на рафта.