17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На чалгаджийка мяза...

Напълно й вярвам. Най - вероятно този е точно такъв з@дник, какъвто го описва. И че е невротик и обвинява нея за всичките си провали. По принцип, истина е, че успеха на мъжа е свързан с жената, с която е. Но как тази жена да го зарежда и напълва с енергия, след като той не й дава нищо, от което всяка жена се нуждае-стабилност, статус на омъжена жена, финансова обезпеченост,деца. За какво й е такъв? Щом се в махнала от него. Иначе кой бяга от хубавото.

Като не може да изкара лев от него ще го изкара като продаде интервю на жълт вестник. Обичам курвите но не и номерата им.

Голд дигер

Сашке, нъ съ прай на ударено маче у дирек. Не си знаела с кой излизаш. Не на мене тия номера.

Мъже, комплексари!

И?

1 2 3 казачок

Смешник със златотърсачка

Според вас мъжете, които сте без пари, всяка жена, която излиза на срещи със заможен мъж е златотърсачка. Трябва да ходят след вас само. Това е успяла жена и тя има голям избор. Просто вие не сте в играта :) Злобата няма да ви оправи.

Ан тъй,Нинче,много арно го рече!

Точно казано мила.

Този тип мъже, Нинче, дето ги описваш, са точно такива- искат хем да не носят никакви отговорности във връзката, хем да таковат без пари, хем да изневеряват с колкото си може повече жени, хем тя да ги дундурка, да им готви и чисти. "Само българина иска да ебне без пари"- е казал банкера Атанас Буров преди има-няма 80 години. В днешно време напълно важи. За справка: всяка жена, която иска и се стреми към връзка и брак със финансово и социално стабилен мъж е наречена златотърсачка.ХА ха ха. А те какви са, тези дето съм описал по-горе? За тях що няма определение. Те са си лузъри, инфантилчовци, на които мястото е при мама или да си живеят сами само с порн хъб