17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дамаджаната да е здрава...

И това в центъра на София. Докога ще продължават тези безобразия и защо при всеки безумен мач, хиляди хора биват блокирани и затормозявани? Крайно време е този стадион да бъде затворен, а българският футбол - прекратен.

Ега типолицаите! Започнаха да арестуват и часове!?!

Щото нямат стадион.

Едните са жълти педераси, а другите са цигани.

Бе ваща мама византийска.

Добре са се намерили...

Мисля е време е да се направи нов стадион някъде след Божурище или преди вакарел. Там да направят и една гладиаторска арена за бой на фенове пред сектор В. Хич не ми трябват в центъра биещи се идиоти, че пък и вносни.

Какъв кретен трябва да си, че да се биеш с хората, които харесват друг отбор..... Бойко ги краде и ги е*е 12 години, те тръгнали с кипърците да с е бият. Ганьовци....

Тези човекоподобните със стадното съзнание са утайки, доближаващи се единствено до путлерастите по безполезност.

Тия с полицейски регистрации са нахитряли. И в жегата крият татуировките с дълъг ръкав. Ама вече има софтуер за лицево разпознаване, а едва ли ви е за първи път. Гледам се правите на паравоенно формирование. Имате си униформа, така. Оранжеви фланелки и камуфлажни къси гащи? Да ви пратят в Шри Ланка? Доброволци, мамини дечица. Ако имахте семейства и работа, нямаше да може да пътувате за мача. Малко идвате неудачници и непотребни на обществото. c(8-D

АЗ ПЪК СЪМ ЧУВАЛ И ВИЖДАЛ, ЧЕ ПО ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ СТАДИОНИ ПОСРЕЩАТ ЛОКУТУ С ДУМИ ПОДХОДЯЩИ ЗА ОТБОРА : "ФРАНЦУЗИ, ФРАНЦУЗИ".........................ХА ХААААААААААААААААААААААА

Оставете ги да се избият тия боклуци. Ако пипнат мирни граждани ги размажете

Много неграмотно написа но........

Бойко да те .. .. .още 12 години това ще е добре за България

Агитките не са гутболни фенове

типично нашенска... пита се само кой идиот е допуснал византийците у нас и след като е направил такава грешка защо не са рестувани всичките островитяни и пратени на каторжен труд; щото ако това станеше в кипър, нямаше да има ни един арестуван туземец

е то заради това - от злоба. в западна европа (и САЩ) като изтрещят посягат към хапчета и спринцовки, тука към железата и налитат на бой.

е са, гладиаторска арена... а баня с душове не щеш ли? да ходят да се бият в полето.

Е нали кметъ ви е от ГЕРБ. Защо 12 години не ви построи стадион та да се мъкнете в София. Малко са ни тукашните отр еп ки от Левски-Запад, та сега и от Ботев-Изток.

Когато човек е в чужд дом трябва да се държи прилично с домакините,още повече ,че гостите днес са грабители на Българските Македония и Тракия.Категорично възразявам,в качествито си на почитател на ЦСКА,срещу задържането на почитатели на Ботев Пловдив.

кат правителството не осигурява сеир... народа си го намира сам

Крайно време е тези наркоманизирани фашистчета да бъдат здраво наритни !!!

май е твъде трудно за вдеване от фенски чуттури.... празни са

Изгледах едно по-дълго и обстойно видео.Леле,много нахални и агресивни типове тези!Налитат на ченгетата,съвсем подивели.Полицаите май не бяха съвсем в час-повечко палки,шутове и белезници трябваше.Какво като са чужденци?!Тук да не им е Сомалия!

Значи, дошли кипърските мангали и решили, че могат да си правят каквото си искат. Бой до дупка и в полицията.

Що не им пуснахте симона-джуката да ги окове с белезници ...малко садомазохизъм..и у фейсо!Нали е смела "полицайка"!

САМО може да уточните, че са кипърци, на гостуващия в България отбор от Кипър !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! То бива журналистчета, ама това е аматьорщина... !!!

Joe69

Простотия в действие!

По-големи отрепки от ултрасите няма.

Малко ви е бил боя през 74

Който не е ял бой той скача на бой !

Колко трябва да ти е жалко съществуването, за да пилееш малкото ти дадени часове на тая земя за благославяне на някаква сбирщина от ритнитопковци, че и да се биеш в името на нея.

ПО КЛИПОВЕТЕ ЯСНО СЕ ЧУВА, КАК КИПЪРЦИТЕ КРЕЩЯТ ЛОКУ ПЛОВДИВ?????? СИГУРНО СИ ИМАТ И ТЕ КВАРТАЛ СТОЛИПЕНОВО??

Камъни мятайте по тея куки

А ти в кво предлагаш да се пилеят в пропагандирането на междурасов секс ли

Има членовете на ДП в Сащ са по големи боклуци

съм чувал, че Ботев Пловдив са селяндурите от крайните квартали. А на Локо Пловдив феновете са старите пловдивчани. c(8-D Ама не знам така ли е, не е ли?

Щото това ще им остане. Висенето на трамвая. Сапунът в чорап в бъбреците върши страхотна работа! c(8-D

Продажните партии ни е.. мамата с рсм, политика, икономика, поръчаха още самолетни чертежи за 8млрд, напълниха ни с бежанци на курорт...ор чужди посолства нареждат кой как да гласува и как да студува, а тези се бият за...не знам как да коментирам

То па в фудбола едни чистокръвни ... Какво лошо има секса межди различни раси ? страх ли те е ?

Олuroфренu и безgeлнuцu.

И едните и другите.

Минах оттам точно преди мелето. Бяха абсолютно неадекватни и пресичаха Цариградското тичешком между колите. Луда работа!

Ами не е. Виж кой е по-старият отбор.

Ми, това са си разменни начала. Сега наш'те мангали да отидат в Кипър, да ги заключат в тяхната полюция. Обмяна на опит. Това е Международното Положение. Но в Кипър задържаните ще ядат калмари.

Гърците имат по-интелигентни физиономии и очевидно са пребили от бой нашите селяци.

Тъпак.

Безделници и пияндурки !

Мъ туй бой ли е ? Едно време тати ме би с една тухла още го помна !