17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хора, които определяте с обидни имена, са на първо място мотивирани от това, че са гърци да играят за тази държава. Ако бяха тук първо щяхме да ги обиждаме както правим с други спортисти, които освен всичко са чисти българи... По-редно е да се замислим защо спортистите нямат мотивация да играят за България.. И не, не всичко е в парите.. Янис Атентокумпо е един от 5-те най-добри в света в момента.. Мултимилионер, който спокойно може да си позволи да забрави за Гърция.. Защо не го прави? И защо българските спортисти го правят? Възможно ли е случайно да е заради такива като нас, които се упражняваме в мислене по форумите без да сме направили и "една къщичка за птички", както казваше Гриша Ганчев... ?

500години ебан от турци и си мислите че сте чустокръвни…ебати малоумниците сте

Какво изпитваш, когато обиждаш един цял народ??? Повдигаш си самочувствието, или подмокряш чаршафа? Колко трябва да си прост, за да ръсиш обиди в нета, без да се замислиш за собственият си жалък животец? От вмирисаният диван на родителите ти, как изглежда света- имаш ли прозорец ,или си с тъмни завеси? Нали знаеш, че вече не си дете- след тридесет и пет, се водиш възрастен - но не и зрял индивид. А това автоматично те поставя в ситуация, да те намеря , и да ти покажа колко е "толерантен" Българският народ!!! Иди и се самоубий някъде, но тихичко - светът няма нужда от теб - повярвай ми!

За такива като тебе е написано ..."о неаразумни юроде..." Не струваш и един патрон!

Само да попитам : Това част от отбора на СЕНЕГАЛ ли е?

Знаех, че маляките са черни и грозни - но бога ми, не чак толкова!!

Покажи се да те видим теб, ако не си висок рус със сини очи не се броиш за бял.

Русите мъже са доказателството, че Бог има чувство за хумор. Аз съм по-бял от 95% от европейците, но слава богу с чисто черна коса. Може само да ми се завижда. :)

нито добър

Кажи го на Джони Деп, да... ;)

акъла все ти е никакъв.. А от това последствията са далеч по-страшни и необратими от цвета на кожата.. Язък, че баща ти се е напинял толкоз едно време да те направи...

Да, така изглеждат чистокръвните елини. Всички бели и светли са траки.

Цистокръвни гърци!

Грънци ;) Добре изпецени ...

Даа, типични гърци, леко мургави от силното гръцко слънце.

Колко жалки са всичките ви расистки коментари! Тези от снимката са по - бели от вас и по-гърци от колкото вие българи...

А ти си мангал по душа.

Пък ти си много убаф. Даваш стотинки на всички просяци, сваляш шапка на жените и т.н

Славните елини, бяха едно време. Негърче- грък, пълна пародия. Какво ли не правят парите?

Двама полицаи спират кола за проверка. Шофьорът си дава документите. Единият полицай му отваря книжката. - Аристотел ли се казвате? – пита учудено. - Да! – отвръща шофьора. Полицаят вика колегата си: - Адетокунбо, ела да видиш какво странно име.

Гръцко чудовище, а на снимката - негри?!?!?

Негър-грък. Хахахахахахахах

Както ти си малоумен българин…всичко е точно

А ти си бял циганин дето го раздаваш супер пекан