Коментари - Денвър или Маями? Накрая ще остане само един. Време е за финалите в НБА | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Денвър не са били шампиони досега. Нека станат. Размазаха Лейкърс и Леброн,който е много неприятна персона. Имат едно много добро момче - Кристиян Браун. Имам чувството,че Никола го покровителства.

Prekrasni otbori, neveroiatni Sportisti, BUT: LET'S GO NUGGETS !!!!!

Денвър са фаворита. Играят постоянно на високо ниво този сезон. Маями са на приливи и отливи. Почти по всички показатели Денвър имат предимство. Маями ги превъзхождат с треньора, който е опитен и успял, и че като цяло са по-опитен отбор, врял и кипял в тежки мачове.

Интересен финал, не много очакван, но все пак - заслужен и за двата отбора. От една страна Денвър ми се струват фаворит - Йокич е брутално животно, Джамал Мъри също се справя добре, а изглежда останалата част от отбора натрупаха самочувствие, а вече и опит и са стабилни в решаващите моменти. От другата Маями - който ги е подценил е съжалил, отбор който тярбваше да мине през Play Ins за да влезе изобщо в плейофите, последен seed, но пък победи всички по-пътя си, къде с късмет, къде с добра игра. Джими Бътлър е феноменален. Бам Адебайо ще бъде интересен съперник на Йокич, а и останалите в отбора са свежарки. Мисля че ще видим 6 мача и 4-2 за Денвър. По принцип ще се радвам Маями да ме изненадат, но мисля че Жокера е просто прекалено голямо животно.

Една поправка Финалът на запад срещу Лейкърс беше 4:0 в полза на Денвър, а не 4:2

Не ми дреме за краварските ви спортове, особенно онзи с пръчките.

Маями имаха голям късмет в плейофите. Бъкс половината серия бяха без Янис, а след завръщането му, той не беше в оптимална кондиция. После играха срещу Никс, които са доста лек съперник за втори кръг. Накрая срещу изключително непостоянните Селтикс. От друга страна Денвър имаха лек първи кръг, но във втори елиминираха основен претендент за титлата в лицето на Финикс, както и размазаха Леброн и Дейвис на финала на запад. Според мен Денвър е определено по-добрият отбор и мисля, че Хийт могат да вземат максимум 1 мач.

До тук само един адекватен коментар. Като не знаеш и не разбираш не коментирай.

Кво ме занимавате с НБА бе дирници

Само далаверата на Лас Вегас. Тва ще остане. НБА умря след ритуалното убийство на единственият доближил се до Джордан като игра и излъчване, Коби Брайънт. Тоя Ле Брон го видяхме що за стока е. Тия новите са пълни шмиргели. Има двама трима с наченки на игра тип класически баскетбол. Тая "революция" да обърнат логиката на играта от контактна в безконтактен балет върши работа само на маркетинг отделите, които смениха схемата от Бъди като най-добрите на Всички получават награда за участие. От време на време може да се хване нещо интересно на ниво персонални играчи като Донован Мичел, Кайри Ървинг, Джа Морант, Дюрант, и други. Но като цяло НБА е вече Not a Basketball Association. В момента, в който коментаторите са по-интересни от мачовете нещата са приключили.

и двамата свършват едновременно! Нема расизъм!

Ако не е Денвър, ще е цяло чудо, този сезон са много стабилни, щом отнесоха и лейкърс, от друга страна маями са борбени и никога не се предават, доказаха, че не е проблем да изостават в резултата и да наваксват. Лично съм за Денвър и Жокера, но за да е интересно, дано маями ги поозорят, за да не стане като серията с лейкърс - бързо и безинтересно.

Какво е туй животно Денвър, какво е туй животно Маями? Кой изтрепа другита, та те са последните оцелели в НБА? Къде се намира туй НБА?