17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще пробутат пак някой сакат делиорманец вместо Попов. Това е политиката на този "треньор". резултатите са на лице!

В какво е опитен?! В анексиране на загуби!!!

има ли представа колко взима един футболист за един мач - да речем... за мача срещу Швейцария? Интересно ми е да бъде сравнено като пари за едни 90 минути.... Справка - в елитен ВУЗ на София, един учебен час (45 мин), в който се обучават млади хора на отговорни професии е 6 (ШЕСТ!!!!) лева..... И къде отиваме, а....

На мач не знам коло вземат , но преди около 15 -на години знам ,че искаха да им се увеличат парите за "повиквателна"(бе участие , само , че си извикан в национала) - от 8 хиляди долара на 10 хиляди! Тогава все пак имаха що годе някакви резултати ,сега колко им дават за екскурзията не знам.

Хайде не се изсилвай. В никой университет за учебен час не се плаща 6 лв. Може да е било така преди 10 години, но вече определено не е. Около 15-20лв е, което пак не е супер много и е драстично под това, което получават футболистите, но не е 6лв. Та, от кого има повече полза ли? Еми, сам си помисли - никого не можем да победим на футбол, но поне някога сме успявали. А образование аз не знам някога да сме имали.

Има 15 мача с националния отбор и нито един гол.Това е несериозно за нападател.

Подготвят ни за третата загуба за 5 дни.

Предпочел е да играе в Турция.

Няма как да стане- когато има мачове на националните отбори ,първенствата имат пауза:)))

По-голямо дъно не е било във Бг футбола. "ОПитни" футболисти X-D хахахаха, ние такива футболисти нямаме. Нашите с опитни в причкеските и татусите, по-това са наравно със световните звезди. Ама за спорт и дисциплина, видяхме срещу Швейцария как ни "напълниха кошарата" за 12 минути, като на тренировка. Няма смисъл да се гледа БГ футбола, даже в знак на портест трябва всички да спрат да ходят по мачове, за да разберат глупаците, които го управляват, че правят само един лош цирк и то доста години вече.

Треньорът Петров е тактически неграмотен. Даже некадърникът и безспорно недуразумение Делев беше всичко друго, но не и нападател. Ако, България излиза на свой терен без супер- таран, нищо добро не ни очаква. За на чужд терен , не ми се говори. Махнете невежата Петров. Не веднага , а на момента. Този неграмотник няма право да се разхожда до Белфаст "И" на моите разноски, като данъкоплатец. Карагерен също не трябва да пътува, а да сади тютюн.

Ако Спас е некадърник,кажи кой е кадърника за неговото място.А пък този"таран" къде го?

Ако махнат "опитните", на тяхно място може да дойдат играчи, които да играят от сърце.

ГЕЙ с кукуригу. Голям менте е тоя , както всички други .

Дано да е по различно от загуба...жал ми е за момчетата и за треньора.

Плъховете напускат потъващия кораб първи.

Плюха Дерменджиев, ама той поне тук таме по някой равен правеше. А тия калъфи сега ще ги бият дето ги хванат, който ги хване.

Отдавна не гледам български футбол и не се интересувам, но чета заглавията и отгоре-отгоре какво пише в статийте. Чета че националите не вкарват голове и губят мач след мач. Чета че един играч / Камбураов/ вкарва голове в почти всеки мач, че и по 2-3 на мач. Някой може ли да ми каже защо не е в националния тим?

Еми виж на КАКВИ вратари и заитници вкарва!