17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що като го няма фетел и потоп? Споко ще я има формулата. Когато спечели всички състезания за годината нямаше проблем ама сега пищи. Най надценения пилот от формула 1.

Фетел го бива да стартира от пол позиция и тогава е невероятен на чиста писта. В преки двубои не става. Може да завижда на Хамилтън и Алонсо за уменията. А понеже на хоризонта се очертава пенсионирането му, сега ще храни Формулата каква била. Еми не ти пасва - да.

Остана ли някой да гледа този спорт?!!...Някога беше истински, когато нямаше джендърство, правата на врабчетата, на неоправданите негри, пардон, афроамериканци и прочие тъпотии. Откакто Бърни продаде правата на краварите, започна упадъка на иначе този страхотен спорт.

Глупак ти само можеш да го лигави на фетел

Фетел, ти ще се бориш за оцеляването си, не F1. Формула 1 ще има, дори да се промени, пак ще оцелее. Ти обаче, ще си седиш в болида на Нейджъл Мейсън и ще разправяш едно време какви големи камъни е имало.

100000000000++++ АБСОЛЮТНО ! ! !

Ф1 ще оцелее, но няма кой да я гледа. Ще стане като Наскар - залози и междинни точки на определени обиколки. А и с толкова слабо Ферари от;лива на фенове е огромен.