Финландия идва с увереност, че ще продължи тежката футболна година на България

Съперникът ни е фаворит в София, а изглежда има пълното основание да бъде такъв

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ловим бас, че финките ще си тръгнат огорчени! Дълго време ще дъвчат кърпата с оцет!Мирише ми на тройка с гарнитура ........живота продължава!

PEYTSCH

Амииии...откажете го този мач...По здравословно-психическо-чалгарски причини...Защо да се стресираме от двуцифрен резултат?

Щом размазахме Гибралтар, тия не могат да ни уплашат !

Що не го пускат Валерката.

Важното е че мача с Гибралтар влезе в историята.

Хах, тежка футболна година ... тези не разбраха ли, че преди броени дни почти без зор бихме Гибралтар?

Ще ги бием като маче у дерек. Само и тия да не ни обвинят в расизъм

Келнерите, даскалите и полицайте от Гибралтар бихме, но нашите платени футболисти се изпотиха от неплатените любители, а днес разгрома ни ще бъде ужасен. Ние сме народ с увреждания и не можем да се противопоставим на нормални хора. Бае Гошо да хвърли белата кърпа след 0:4.

НИКИТО–БИДОНЯ ЗАПЪЛВАШЕ РАМКАТА НА ВРАТАТА И ДАВАШЕ НЯКАКВА СИГУРНОСТ НА 10 ЧЛЕННИЯ ЗАЩИТЕН ВАЛ !!! БЕЗ НЕГО ЩЕ НИ БЪДЕ ТРУДНО !!

Защо не намерите благовиден предлог да не играем, например играчите са заразени с Ковид, за да не берем срама пред телевизорите и света. Сега сме на нивото на Гибралтар и който ни хване ще ни бие като шкембе от дувар.

PEYTSCH

Тези са кадри На Слави Чалгаря. Дават им много кинти за да ги харчат по силонките в чалготеките и да му глаува на Славито на изборите...

Имам поглед за живота във Финландия и знам държавата колко средства отделя за образованието и спорта !Как от малки , децата тръгват на спорт и какви условия имат за това.А тези условия са направени от държавата! Управниците им искат хората във Финландия да живеят спокойни и мислещи,за да бъдат полезни за развитието на своята страна!

Щото Сталин ги пропусна

До преди 20-тина години пренебрежително наричахме финландците "скиори" и въпросът беше само с колко гола ще ги отнесем...

За тях - сауната, за нас - водката им! И всеки да си теши емоциите.

да го пишат 0:3 и да си ходят само ще тичат в студа!

Ама за нашите

С тия възможности не само финландците са с "увереност", а и по-голямата част от българските футболни запалянковци, "че ще се продължи тежката футболна година на България".

Хайде бе, как ще паднем от едната Финландия? Та не помните ли какво направихме с Гибралтар? Насред София ги спукахме от бой, ония не можеха малкото име да си кажат. Бием ги и това е, ние сме футболен колос!

само бой. убивай българските аматьорчета.

Има да си мечтаят - ние пръснахме Гибралтар от бой, та тия ли ще ни се опрат!