Григор с култово интервю от Мадрид: За победата над Ноле и един съмнителен хотел

Българинът си припомни единствения успех над сърбина преди старта на Мастърса

Обратно в новината

Коментари - Григор с култово интервю от Мадрид: За победата над Ноле и един съмнителен хотел | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голямо викане беше тогава, за жалост в следващия кръг Вавринка победи Григор. На Ролан Гарос пък Джокович върна тъпкано за загубата в Мадрид.

Смени хотелите бе човек!Явно съмнителните те мотивират.

Не можете да преживеете резила на симуланта НоВакс, бре! Айде пак изцепки-бил "най-добрия на всички времена"????? И кой го казва и доказва? Бай ганьовци разбира се. Свърши илача в бялото шише и истината лъсна. Вече го млати кой го хване. Мъка, а?

Пхахахахахахха, не се чуваш какво изсра! Никак не харесвам Ноле, ама статистиките сами говорят, че е най-добрият! И скоро никой няма да помирише рекордите му! При все че игра по едно и също време с НадДал и Фед ле Гранд! Напиши в Гугъл рекорди тенис и чети! Мачкай, ковра!

Великият Ноле тогава игра с пукната китка а фед падна от кауна тотаджиската с 168 непредизвикани грешки било му подарака з а р.ден вън кауна от спорта и живота!

Той винаги играе контузен и все обира титлите. Герой!

И кое му е съмнителното на този хотел? Може би на кривият хоой, вълната му пречи.

Например почасов хотел със нощни труженички. Ако пък е бил просто хостал, ами няма нищо съмнително и предлагат дори по-човешко обслужване от безличен голям хотел.

Джокович открай време си е бил комплексарче....

а х и кой комплекс ?Милионер благотворител честен, и куп други добродетелни комплекси...не ли а кауна е мошеник.

Линка към видеото за Григор не е достъпно извън Б-я. Браво. Иначе се гордеем с Гришо, но не можем да го гледаме извън Б-я. не знам какво да си мисля вече.