17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смееееех .

Едноклетъчните в Дир-а дали правят разлика между "с ЦСКА не се занимавам" и "с клуба не се занимавам"?

Разясни, че и аз май спадам към едноклетъчните. Тоя като го гледам ни с едното, ни с другото се занимава.

Е сина се занимава то е така сигурно повече от година

Акционерно дружество, акционери ,назначени представители на акционерите, взимане на решения , това е на кратко

Ай сектир с тоя Стойчо докога лумпенизираните ядра ще го възвеличавт и той ще съсипва клуба.Забравиха при фалита че Стойчо беше докарал 1000 ментета които пръснаха клуба от искове и че се изниза няколко пъти като пръдня.Стойчо Торпедото утре нищо чудно да го торпилират и да запише една от най-срамните страници каквито той е писал немалко с Галатасарай (Тройчо) с Чехия (Шесторчо) и с Мура (Мурчо).

Ганчев, а със Стойчо Стоилов занимаваш ли се ? Играете ли си на чичо доктор? Селски педали сте Ганчев.

То има двама Стойчовци които водят ментета в ЦСКА - Стоилов и Младенов. За кой става дума?

Нали ГГ беше оставил Стойкас да ръководи клуба? От днес СС е уволнен. Излиза че Стойкас е уволнил сам себе си, след като ГГ не се занимавал. Другият акционер, Инджов, взимаше обществени поръчки от ББ и така вкарваше пари. Но ББ го няма и Инджов е в трета глуха. Клубът е на автопилот, което не е добре.

А ти на сега да разбереш, защо не е работа да се занимаваш с Левски или ЦСКА. Големи отбори - огромно мазало. Ей затова - Киро Гела го изигра край Делиормана - никой не му държи сметка, никой не му дава акъл, няма фенове, няма агитка - ония си праи парите и му дреме на чепишев. А ти вместо да си праиш парички с Литекс се наигра - ама ей шоу, шоу, шоу!

ПРОВАЛ И СЕ КРЪЩАВАТ ПАК НА ЛИТЕКС !!! ЗАЩО НЕ ГИ ЗАКРИВАТ ??? ИМАТ 150–200 ФЕНА !! НЯКАКВИ СЕЛЯЦИ ПО АНЦУЗИ !!...АБЕ ОБРАТНО В ЛОВЕЧ ДА СЕ ОСЪЗНАВАТ !!

Комплексиран селяк от класа, марш в Микре да се правиш на голуем. ЦСКА ти е висока топка ( за твоите 153см)…

Пълен смешник е тоя. Няма да липсва на никой фен на отбора!

Смешник, смешник, ама.....то работата със смях не става. Пари трябват! А, поне до сега, той дава парите и хибридите съществуват.