17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво винаги така напред и защо си прекратил кариерата си.

Браво винаги така напред и защо си прекратил кариерата си.

Жив и здрав бъди...и винаги Човек!

Велик боец, много свестен човек! С такива хора, има надежда. Има и други неща в живота освен UFC. Да е жив, здрав и много щастлив, заслужава го.

Има много малоумници , Хабиб не се счита за Руснак, той си е Дагъстанец

Дагестан и Чечня не е едно и също,ама глупакът да си каже мнението. Когато убиха френския учител, всички медии съобщаваха, че е руснак, макар да е родом от Чечня и на 2 години да е емигрирал с родителите си във Франция. Сега понеже Нурмагомедов задуши американеца - не бил руснак.

Че какъв руснак е Хабиб? Ако имаш руски паспорт това не те прави руснак по националност и дух. Все едно навремето сърбин, да каже на някой македонец, че е сърбин. Хабиб е от Дегастан - република в Русия, това си е почти отделна държава, но в рамките на руската федераация.

Защо не наричат чеченците руснаци?

Той е роден и израстнал като спортист в Русия и благодарение на Русия бе кавак. Русия е огромно понятие бе пън неокастрен.

Но това, което прочетох тук, ме накара да напиша, че това е голям човек! Така трябва да се оттегля всеки велик, на върха, а не когато започнат да го млатят на ринга и корта 299-ите в класацията!

Гледах мача! Малшанс за Грейджи, но Нурмагомедов е мнооооого класен боец. Респект за поведение, отношение и всичко, което каза. Нито една лоша дума....голям мъж! Накрая говори и на руски за всички свои съграждани.....е това е патриотизъм!!! За мен лично това никога няма да бъде спорт!!! Това е легализация на незаконните боеве за извратените богаташчета!!!

Ахахах... кълцана чурка говорил на руски за радост на мсички великоимперски подгъзулници..ха.ха... Все едно Дан Колов в Америка да беше говорил на турски, нале,щот ние сме провинцияна Османската империя..ха.ха...

тъпо парче си ти

Щерев пак не си е направил чекията

Бащата на Хабиб беше тръгнал да си взима взима втора жена, ама Аллах си го прибра и спаси семейството му от тоя резил на стари години.

Ти да не би да си бил с него бе малоумник,психопат такъв

Свободните боеве е върховния спорт - без условности, правила, и лиготии. Представете си условна среща на кръвни врагове сами някъде в природата. И срещата е между Хабиб срещу Мейуедър или Гришо или Тръмп или кой да е. Кои умения ще са най-полезни. И това не е само хипотеза , а съвсем реална ситуация

Затова хората измислиха Атомнота бомба за такива дебили с голи ръце и празна глава за да не си цапат белите ръкавици за следобеднияЧай!

По-долу някой написа: "Глупав спорт..." Подкрепят с 2 ръце, с уточнението, че това не може да е спорт. На зажеднелите за кръв и зрелища примати мога да им кажа само едно - това е жалко подобие на римските гладиаторски битки. Но те наистина са били битки. По-жалко от този спорт е само американската кеч асоциация. Пожелавам здраве и дълъг живот на Хабиб.

Много се надявам да е възприел тактиката на Конър и да се завръща всяка година с някой бой за стотици милиона. Ще е огромна загуба най-върховния боец да се изгуби някъде из Русия.

такава мъжка постъпка и точна как може да говорите друго дал е дума

То и ирландския шоумен се отказа няколко пъти..

Ама това не ти е ирландския шумен

Много жалко за свободните боеве. Не мога да разбера постъпката му. Мисля си , че баща му щеше да е много горд, ако Хабиб продължи да прави това в което е най-добър и да е на самия връх на света. Какво ще прави сега в Дагестан, сам и плачещ за баща си. А можеше още дълги години да го радва с победите си там на небето

Заради Слабоумието си Хабибито се прави на мъж боец в клетка Лека категория перо!? Няма какво друго да кажа!?

по-умен е от теб, това е сигурно. с по-голям морал, това е сигурно. освен това, може да те набие, това също е сигурно, но понеже е по-умен и с по-голям морал, ще те зачита за човек. докато не прекалиш с плюенето. а,да. мишок. опитай да му го кажеш в лицето. или земи та млъкни, "аз"

"...Няма какво друго да кажа!?..." Именно, заради Слабоумието си нямаш какво друго да кажеш. Само след едно изречение ти свърши мисълта.

Хабиб има по-друга ценностна система от Конър Макгрегър, който някои определиха като "европейско". "Овчарят" Хабиб си мълча на всички цинизми и нападки на татуираният, само каза "аз каквото имам ще го кажа на ринга", след което удуши устатия "европеец". Не сме длъжни да разбираме мотивите и ценностите на тези народи, но високомерието винаги се е наказвало, а мръсните номера вървят до време. А за парите : не мисля, че Хабиб има нужда от тях сега, не съм чул да има скъпи пороци или разводи - това идва пак от ценностната система и възпитанието.

защо да не ги разбираме? нормални ценности, патриархални, уважават жените и майките си, почитат и слушат бащите си. и тука е било и все още отчасти е така.

Да, тук все още отчасти се живее в Средновековието.

НПО-шника най-сетне се показа в пълен ръст... Средновековието, драги ми смехурко, е на католиците. Тука не е било същото, напротив, оцелявали сме а не сме се избивали с нашето, Православно християнство. А ти за патриархат си чувал само от НПО-та като Анимус и Джемини

баце, много си зле, ако мислиш, че патриархат означава средновековие. и че да почиташ и уважаваш родителите си е лошо. много. иначе, си прав- за съжаление - модерните евроатлантически ценности не включват такива детайли.

Ще започне пак да се бие като свършат парите

Хабиб не е руснак, а чеченец и гражданин на Чеченската Република и Руската Федерация ...

Дагестанец той,-спри да бълваш невярна инфа.

И чеченците и дагестанците вече са наясно, какво щеше да остане от тях без СССР и впоследствие - Русия. Справка, Афганистан, Ирак... Руснаците са им донесли цивилизация, като са оставили много голяма степен на национално и религиозно самоопределение. Да, гледали са си интереса, но това е било голям късмет за тези държавици. (така са направили и в една друга неблагодарна държава, която вижда само лошото. сега сме в една секта на убийци и джендъри). Тъй-цък.

НОМЕР 1 си непобедим герой ХАБИБ евалла момче

в тая игра може да си номер едно за много малко време . конкуренцията е убийствена и бойци като макгегър се потдържат главно чрез политика, договорки и подбор на противници - нито прекалено слаб, нито по-добър от него. не казвам че не е добър, обаче по света има 100-тици , не по-малко лоши от него, които никога няма да имат шанс да вземат титла

.

Рано се отказва ! Може да побеждава още дълги години. Просто няма кой да му си упре !

Упре?

Леле Тошко колко си неграмотен.

Изпуснал е една буква. Ти, поне две запетайки.

Най-великия боец в историята на UFC. Отказа се точно в правилния момент когато е на върха. Само той си знае през какви контузи,тежки тренировки и сваляне на килограми е минал. Респект за този човек.

Глупав спорт за примитивни хора.

Това беше една предварипелно уговорена среща

Ти беше ли на уговарянето ?

loshiqqq

Цокайте му на Хабиб антената . Всички писали можете само да му душите гащите . Мишоци зад клавиатурата . В чата нинджи , на живо минджи .

баш. завистливи анонимници

Хабиб не си пада по селяндурските 'цокай антената', но иначе си прав. ПС може би ако добавиш малко култура (не жендър а стара култура) на изказа, към иначе правилното мислене, ще стане и красив и умен и силен. не го казвам с подигравка.

Kubrat navqrno i toi taka shte postypi ,sled pobedata nad Joshua...iztykvaiki razdqlata s Andrea

когато излезеш и го победиш на ринга, тогава дрънкай. добър-лош е най-доброто, което имаме (по-добро от теб със сигурност). а да, и оная ковра е женска, а не като твоята.

Пак ще се бие и пак ще побеждава! Той вече е легенда!

Ти си герой

Да ви пикая на спорта! Това е спорт за жестоки, ниско интелигентни твари. За това в него имат успехи руски мюслита и ирландци или американци с ирландски корени. Не вярвате - вижте Стъки и повярвайте!

боксът пък е един ентелегентен... кой е с по-големи лопати и по-издръжлив.

Разплакало се е за мама русначето...

аз пък мога само да уважавам патриархално настроените хора - които почитат и уважават родителите си. жендърите-лижерали да си ходят в БЛМ да слагат наколенки.

възмущавате се, когато обявяват циганите за българи, но нямате проблем да наричате един дагестанец - руснак.

Сега слушайте ме кво ще ви кажа. Ама хубаво си отваряйте ушите ...След по-малко от година това момче пак ще се бие в клетката. Това е страст , начин на живот. Без този спорт това момче е свършено. Никой не може да спре мъжкият дух , природата му да воюва. Особено когато е силен ...и се чувства победител. Това е мъжкото поведение, а не клетви пред майка си. . Ако беше казал че е обещал пред Аллах е друго нещо...

И знаеш ли, тогава мача му ще е тройно по скъп от сега...

дори да е така (аз аз сериозно се колебая, дали този мъж ще си плюе на сурата по този начин), ще е много мъдро, защото ще пропусне един куп мачове, в които може да го травмират сериозно. Още един път - уважение, за това, че сдържа обещанието си. Дори само мамам да е спокойна и щастлива.

е филм? Турски?

Като чета коментарите по долу, как някои се чудят защо след като си обещал нещо, си длъжен да го изпълниш... Безчестието е пътят на тези нищожества и затова е учудването им... това са новите гейове, гейовете по душа, и излизайки малко от темата да прибавя, че това са същите келеши, които драскат и плюят тук за пари...

За Бойко Борисов ли казваш?

И какво толкова достойно има в това да си мамино синче, което явно като си вземе заплатата я носи на техните? Същински слаб характер, който типично по руски като види най-малка трудност се отказва. Освен това не разбира ли, че снощи се би като леке? А дали баща му наистина е умрял от корона вирус или просто от пиене е друга тема... Помня, че един ирландец много жестоко го беше подредил като беше казал точно какво мисли и за родината му и за народа му като цяло. Прав беше... Комунистите трябва да си знаят мястото.

Гей като теб не може да го разбере.....

И какво модерно и европейско има в това да си мамино синче само това не разбрах? Родителите са до време, след това идва истинският живот на свобода и без ограничения! Времето на мамините синчета свърши ама някои хора не можете да го разберете защото сте още по времето на комунизма! Свърши работното време, пробереш се вкъщи, при мама, гледаш новините в 8, поклониш се пред иконата на Бай Тошо и легнеш с кокошките. Е, това вече не е така, младите хора искат забавления!

Някой те е излъгал тебе. По време на комунизма хората можеха цял месец да са по кръчмите. Сега за 5 дена и свършваш парите, затова и заведенията са празни.

до "аз" мога да ти кажа само, че в момента модерното, бил то Европейско или Щатско, е пълна скръб и мизерия като морал, етика, мисъл за бъдещето, каквато и да е било мисъл.

Ирландеца май пляскаше с рьчичка по пода за милост По твьрдо копеле от този няма А на теб мисленето ти причинява ареди та давай по-леко

Защото руснакът е подло копеле!

да бе, ти да видиш, не се подложи подлеца на противника си. подло копеле, както и всички 2 милиона, дето умряха но победиха другия противник. въобще, много подли копелета тези руснаци, че и народите околи тях подли.. не лягат на противника, пазят клетвите и обещанията.. гадни типове.

Гей си , кое не разбра?В тебе мъжко няма ,само близалка от околовръстното си!

Велик воин! Велик мъж! Номер едно завинаги! Изключително уважителен към родители и учители, като всеки кавказец.

И отива да си търси друга работа, защото...единият му родител бил починал.

Не! Защото е обещал на майка си!

Преди мноооооооооого години Атила, когато разбрал, че баща му починал, спрял нашествието, слязъл от коня, разревал се и казал "Тати си отиде, няма пък да правя империя!" И се прибрал и започнал да гледа кози.

Корав отвън, мек отвътре. Добре, че всички по света не мислят като него. Какво щеше да стане, ако всеки се отказваше от попрището си ( не говоря само за спорт ), ако някой от родителите му почине?!

Може и да се върне както направи Майкъл Джордан след като почина баща му...ама не ПРОСТИ СТЕ И ТРЯББВА ДА СЕ ПЛЮЕ

хейътри са (модерната диагноза е -фоби). щото Майкъл Джордън е американец, а Хабиб не е. Пък и, наглото копеле, с руски паспорт. как така. дайте да го оплюем....

Ако просто беше оставил ръкавиците и не беше обяснявал врели некипели щеше да е легендарен.

Не мога да разбера защо трябва да те бият за да имаш самочуствие на мъЖЖЖЖЖЖ? Комплексарски спорт за Нарциси Милиони мъже се грижат за семействата си всеки ден и се справят по добре от тези псевдоспортисти космати маймуни > един вирус разказа играта на баща му без да го види дори? Мислете и се молете по добре!

"Не мога да разбера защо трябва да те бият за да имаш самочуствие на мъЖЖЖЖЖЖ..." Значи въобще не разбираш това което си видял. Никоѝ от тях не се бие за самочувствие. Геѝджи го каза съсвсем ясно след мача - "Аз с това си вадя хляба. Хонорара от тази вечер ще позволи на маѝка ми повече да не ходи на работа" Защо според теб и жени участват в този спорт? За да имат самочувствие на мъЖЖЖЖЖЖ ?

Мама го отказа от големия спорт без бой а само с думи значи е по силна от него!

Уважава родителите си по начин, който може да изглежда странен за теб, особено ако си тинейджър и имаш нужда да се бунтуваш срещу родителите си. Това, което Хабиб показа като воля и уважение у повечето мъже буди възхищение. У теб мъж, жена или каквото се идентифицираш, явно буди реакции срещу родителите. Защо така не знам. Сам/а си отговори.

То и Мохамед Али беше най добрия но му трепереха ръчичките от Паркинсона повече от спортната му кариера? И за какво мислеше преди да си отиде за медалите на гроба сигурно?

да жусна още една и да идва...

Мъж. От типа, който всички джендъриди мразят. Още ги има.

двама джендъриди до тук.

Най добър Бъхтач Голяма титла за Глупак ? Давид беше цар боец , професор и овчар ? Голиад горкия го разбра много късно?

Хабиб е роден в Дагестан. По народност е аварец. Аварите са мюсюлмани, както и цялото население на Дагестан. В Хабиб няма нищо руско, славянско, европейско или християнско. Иначе е голям боец

Последно как се определя кой кой е? По кръв, по вяра, по гражданство, по паспорт, по език? Щото теории много, а и практиката се мени напоследък ;) А иначе - може би да биеш някого в клетка не е най-духовното занимание, но човекът показа, че е добър както в биенето, така и има Дух. Уважение за което. Да видим колко читави хора като него има в неговия "бизнес"?

Кой си ти, Рамадане, че да решаваш вместо него? Знаеш ли, че за разлика от българските 'турци', тези хора имат едно сърце и една клетва? Че никой от тях, който се е клел за СССР, не си е сменил клетвата? Няма значение религията, ако си измет и предател. Няма значение и ако си Мъж и държиш на думата си.

Евала пич, каза го много точно. Има хора и нации за които казаната дума е най-важна, и има и мелези, които нямат родина, те за един пробит долар.... абе няма значение

СССР? Ало, коя година сме сега? За покойници ли ще говорим сега, дай нещо по-весело!

Само пример дадох. Койкто явно ти, Рамадане, няма да разбереш. И твоите родители не са разбрали навремето. За това си научен така. Но ще те открехна нещо, драги ми Рамадане. Помни Жидов Гроб. Така постъпват истинските турци с предателите, след като им свършат работа.

малко история не ви ли учат в муслиманското даскало? СССР е предшественика на Руската федерация. Както и е държавата, заради която няколко по-малки държави са оцелели с повече самостоятелност, като репулбики, от колкото като ужким суверенни държави, като Афганистан, примерно.

Респект и уважение! А, респект на английски значело уважение! Значи само уважение, без респект

Респект и уважение няма в англииския, има лецемерие, наглост, безскруполност... и те така.

Хабиб е руснак колкото Конър е китаец

Тин Лизи е считал себе си за Ирландец. И няма ирландец, който да го отрече. а ти си проЗт, ама хейтър.

до тука трима не знаят кой е Тин Лизи. ама уииискииии ин дееее жаааар...

Огромен е Хабиб! Най-великият за мен в UFC!

Велик си Хабиб Оная Ирланска свиня е боклук Макгрегар Всички Ирландци сте Лайна

Интересен човек.