17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ще си остане единственият Сър след пилотите, освиркван от публиката. Да не говорим, че е единственият, който има нужда от личен коуч, асистент, психотерапевт или каквато там му се води Анджела, да му виси до звездните задни части, да му пази страх и да му пее мантри колко е велик. Напушва ме на смях всеки път като видя как другите пилоти излизат сами на пистата, а той - с компания. Като е нестабилен психически - да си хваща пътя! Пе*ераска работа, Сър!

Това е типичния Демократ или Либерал, както искате, така го наречете! Аз мога да си казвам всичко, но на тези, които са против мен, трябва да им бъде забранено да изразяват мнение.

Точно така! На кой му пука за дядото Бърни?!! Той е с разкашкан мозък от доста време! Единственото е, че е тъпкан с пари и някога е бил фактор във Ф1, но вече НЕ Е! Явно го търсят, за да се изсере пред някоя медия и да получат поредния скандал и зрелище та да си поддържат рейтинга висок!!! Срамота е старчока изобщо да получава трибуна при все, че се губи отдавна на акъл!!!

ЗАЩО ТАКА БЕ БРИКЕТ????? НАЛИ Е ДЕМОКРАЦИЯ? НАЛИ СМЕ С РАВНИ ПРАВА И ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА МНЕНИЕ??? КАТО НЕ МОЖЕШ ДА НОСИШ НА КРИТИКИ СИ Е ТВОЙ ПРОБЛЕМ. И КАК ТАКА ВСЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ Е ВЯРНО.

Няма ли да приключва кариера тоя вече, че дотегна на всички с глупостите си? Всичко бяло му пречи, целият свят му е крив.

Е, дано сега ви стане ясно, защо в Африка никога не е имало, няма и да има високоразвита цивилизация.Там, където храната расте по дърветата във вид, годен за консумация, така ще е.

Колко "демократично" изказване на малкия черен расист.

Право на глас, само на черни, джендари, мюсюлмани, феминистки... изобщо, "политкоректни" гласове да се чуват. Дето му уйдисват на сОрос и шефоете му.

Кучетата също трябва да имат право на глас. Кокошките. Краставиците...

Брей! В Европа все още са останали истински корави бели мъже! Да са живи и здрави! А черният мъник да се радва че са го пуснали на масата подобни благородни мъже..

СТАРИТЕ, кучета. Дето не са промивани по соросоидиотски, от малки.

Направо всеки, който си позволи да носи черни дрехи, да кара черна кола и да използва думата черно, да му се реже езика.

Когато и да си тръгне Съра от спорта, все е късно.

Нали е демокрация - всеки има право на мнение! Или вече сами си оспорвате основните разбирания наложени насилствено на целия останал свят?

"Демокрация", власта на народа, друг път.

Този се мисли за Мартин Лутар Кинг, и се произнася сякаш е великият Кинг, а си е шофьор. Карай си каруцата и си трай.

Аха, демек, само маймунчото да слушаме!

гласчета са имали време да си продадат младата душица за рублите на Русия и да "обикнат" Путин...Нищо ново! Както в България! И защо като се хванат на руския кавал им побелява косата на 100%? Болен С., К.Копейкин... Защитават всичко руско и смачкват всичко българско!!! И какви са Руснаците: историята открадната от Украйна, Религията и Езика от Българите, богатствата и суровините заграбени от по-малките народи... Истински бандити!

Човек, иди се прегледай.

Някой много спешно трябва да обясни на на малкия черен човек, че НЕ СМЕ еднакви и не трябва да бъдем такива. И още по-важното - че всеки има право на мнение и пристрастия. Екълстоун може да харесва Путин и никой няма право да му отнема това.

Какъв цвят е кожата му? Защо се срамува от нея?

Къде и каза че се срамува бе мърльо?

tonk11

А защо я изтъква?

Мърла е майка ти, която понеже никой бял не си е падал по дебели и пухкави се е наденала на нигерийски чеп.

Ей, дебил - не настройвай хората против ника ми! Черният човек си придава прекалено много важност. Да се сърди на родителите си, че са черни - не на Пикет. И последният е много повече шампион от него, нищо че се водят 2:7...