17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Толкова си прост леле мале! Е заради такива шебеци като теб хора известни като Люис трябва да говорят за дискриминация, знам че няма да вденеш... Викаш ко не беше преуспял можеше да се оплаква, така ли? Олигофрен неден, просто спри да завиждаш и може би ще имаш по-хубав живот, питек умрял!

психясалия гном ме отказа от ф1.

когато и да си тръгме Съра от спорта, все е късно! Разбира се, да се научи да губи е задължително, Сър е все пак, дават го за пример.

Хамилтън откакто Гришовица му би шута и мина към веганството на нищо не прилича. Да хапне един стек, да шибне некоя готина мадама и ще му мине.

Изключително неприятен тип. Дойде едно момче, което може да кара и го постави на място. Формулата само ще спечели когато Хамилтън се изнесе.

Малеее, колко си пр.ст! За Safety car champion ли говориш? Измамата на Ф1 ли?

Люис е най-успешният спортист във Ф1 за всички времена, заедно с Шумахер. С 7 световни титли и отнета абсолютно неетично 8-а титла 2021, той е с главни букви записан в историята на спорта. А да го удостоят с уникалната благородническа титла Сър, лично от НВ Кралицата на Велика Британия, е акт, който имат само много малко спортисти досега!!! Така че, тези мушмороци, които хем нищо не разбират от този спорт, и хем се "радват" на неспортсменските победи на пъпчивия герой на РедБул, са тотално ненаясно с Ф1...

Сър BLM :)

Се сещам за още един велик спортист удостоен с титлата. Ще ти дам жокер един от най надрусаните колоездачи на скай тим. Защо говориш глипости. Дори и учители имат тази титла.

ти говориш глупости, тъп си като гъза на слона

Да ги сравняваш. Шуми работеше по колата с целият отбор. Този работи само за себе си. Когато шуми отиде във Ферара бяха отбор в средата на колоната. Шуми им помогна да стигнат върхът. Е и Жан има голяма заслуга. Дори мерцедес когато започнаха шуми бе там. И забележи НЕ СЕ ОПЛАКВАШЕ. Хамилтън кара само за отбори с добри коли. Ако отиде в момента в някой отбор в средата никой няма да чуе за него.

ама доста си незапознат и прост! Шуми е най-мръсният пилот в историята на спорта, ама нали си чувал там че татко ти бил за него... олигофрен си

Стига вече с лиготиите на тоя шебек

Дразни те, че е успял, че има н-на брой световни титли, че е веган, че е шоколадов, че има позиция по много неща, че не те познава и не му пука за теб, или че има страхове?

Мен ме дразни, че само се оплаква от расова дискриминация към него, докато в същото време е супер успял и богат. Не се връзват нещата някак!