Коментари - Химнът на афроамериканците ще звучи преди мачовете от НФЛ | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първата държава с два химна засега. Третия ( джендърския) следва. Пълни откачалки. Гонят Южна Африка. Да видим кой щат първи ще се отдели.

Трябва да УБИЯТ всеки, който каже думите- ГЯУР и РАСИЗЪМ, расист.. Тия са Арабско- негърски ШПИОНИ- Ислямски змии и африкански ДЯВОЛ маймуни.... Да бягат с РАЗПРАНИ гъззове към Африка и Турция, както бягаше Осман Ага през 1865 г. Васил Левски и Христо Ботев са убили над 1000 такива башибозуци.... А ето как англичаните, а и французите са убивали негри- маймуни и бяах завзели Африка до 1960 г.- Половината беше част от Франция, а другата половина беше част от Великобритания и ползваха негрите- маймуни като добитък да дърпат каруците... https://www.nam.ac.uk/explore/restoring-isandlwana

Проблемът е, че NFL е една изцяло търговска организация. Не е, например, асоциация на спортни клубове, а чисто и просто една корпорация.

Демек, да разбираме, че те вече не се чувстват американци, а искат да си правят държава в държавата, така ли? Тази така наречена "земя на свободните" се превръща в страна на свободията. На повечето цивилизовани места на такова нещо му викат държавен преврат.

модераторчето педалче, защо ми махна коментара за bend the knee, смотаняко?

Според официалната статистика чернокожите в САЩ са около 13% от населението, но са огромно мнозинство в някои спортове, като баскетбол, американски футбол, бокс, лека атлетика, и т.н. Така че е крайно време американците да започнат сериозна борба срещу расизма в спорта, и като начало да поискат чернокожите играчи да са не повече от 13% във всички спортове!

Не знам как е по закон в САЩ, но в България ако заявиш, че не признаваш Мила Родино за държавен химн е нарушение на Конституцията, която определя тази песен за държавен химн (Чл. 168. Химн на Република България е песента "Мила Родино".) При америте май много много не се церемонят с националните си символи. Гледах снимки от напусната от САЩ база Баграм. Бяха изхвърлили национално знаме в боклука, в който ровеха афганистанците. Явно не представлява ценност за американците, щом така са направили. Ма кво да се чудим - ми това е някаква държава на по-малко от 250 години... А пускането на "химна" на чернокожите е расизъм - има и жълти, латиноси, индианци, па даже и бели - макар че остават все по-.малко... Техните химни кои са и що не ги пускат и тях? Жалкари!

Да, при американците политическата коректност е излязла извън контрол! Ако някой там скъса или изгори американското знаме, те го считат за проява на свободата на словото, и това не е наказуемо! От друга страна, преди година някакъв американец беше разскъсал демонстративно знамето на ЛГБТ общостта, и го бяха осъдили на 15 г затвор за "престъпление от омраза"!

Ами има държави в които за обругаване на националния флаг или химн получаваш ефективна присъда....

Сега отделен химн , утре отделни училища, тоалетни , кина и места в транспорта Хахахахаха. Няма такава гавра с идеите на М.Л.Кинг като тая

Значи, другарите се борят срещу расизма, като пускат песен, която е химн на афроафриканците?!? Това ако не е расизъм и деление в най-чист вид, не знам какво друго е! Дано да си видят рейтингите, защото другият пробуден спорт баскетбола глътна вода. Финалите на НБА са гледани по-малко отколкото финала на европейското по футбол, демек по амриканскому сокър. Какво падение!

Сега остава и химна на педалите да започнат да свирят.

Е, след като Байдън дойде на власт, той разреши на американските посолства по света да развяват и флага на педалите заедно с американският флаг, така че това е следващата логична стъпка!

Планетата на Маймуните !

Значи официално САЩ е страна на черните? Ми да я прекръстят на ЧАЩ

Тия вместо да се чудят каква глупост да измислят, да вземат да погледнат какво става в ЮАР в последните дни. Нещо между гражданска война и провалена държава, след като белите предадоха "вся власть обезьян". Да ги товарят всички тези на кораби и да ги връща я в Хаити, я в Либерия - все държави на "свободните роби".

Щатите стават все по-странна страна. Покрай Мартин Лутър Кинг симпатизирах на негрите, все пак е странно това което е било - фонтани за бели, фонтани за черни, кино за бели, кино за черни. Но това което става сега е просто уникално идиотско. Дано скоро белите се вземат в ръце!

Ами просто САЩ ще се разпаднат...много се кефеха когато СССР се разпадна сега е техен ред....всеки щат който иска да е нормален ще се отдели...отдели ли се един САЩ са се разпаднали

Няма по-големи расисти от черните. Има негри - има расов проблем. Няма негри няма расови проблеми - всички останали, бели азиатци и индианци си живея в мир !

Останалите не са били ползвани за роби толкова очевидно.

Тез хорица съвсем откачиха, хахаха!

Коленичат в знак на протест срещу националния химн????? Като си тъпо негро, това е до живот. Я, върни американското паспорче обратно, хващай самолетчето и върви на майната си в Африка! Никога не съм бил расист, но тези ме накараха да преосмисля позицията си. Също така, никога не ми е пукало, кой, къде и на кого го слага, но с постоянното си парадиране, предизвикаха у мен омраза към всички педали, джендъри, транссексуални и пр. Хората казват, че каквото сам си направиш, никой друг не може да ти направи. Е, щом искате да ви мразим, добре - постигнахте огромен успех.

Не гледамNFL

За протестиращите, като не ви харесва САЩ има едно решение - Go back to Africa!

Ах, каква стана тя! Държава с 2 химна - един за Белите и останалите, друг за Афро-то, скоро и за Хомо-то трябва!

Не бързай де, скоро ще има химн и на обратните и на траверсите, че и на трансовете. Накрая като теглиш калема, ще отнема време като за цял концерт на цял симфоничен оркестър. Точно заради това, в един ден ще са химните, а в друг игрите. :)