Играч от Висшата лига е арестуван за сексуален тормоз над малолетен

Полицията не даде име, но медиите подозират втория капитан на Евертън

Обратно в новината

Коментари - Играч от Висшата лига е арестуван за сексуален тормоз над малолетен | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заглавието е малко подвеждащо. 99% от читателите си мислят, че става на въпрос за изнасилване. А всъщност става на въпрос за текстови съобщения. В света на me too, ако милионер ти напише "малко коте, секс има ли" го вкарват в панделата.

Западни извратени "ценности" Педофилия, содомия, инцест... Малко са ви всички потопи и катаклизми... трябва се отмие тая гнус

За "малолетни момичета" и за "Гилфи Сигурдсон" става въпрос според другите медии. Стига сте писали глупости! Ще се окаже, че ако направиш на момиче неприлично предложение, това вече се нарича сексуално посегателство... Изперкал свят.

Нали с момче? Какво толкова е станало? Срамно щеше да е ако беше с момиче..

Пък някой смятат, че няма значение пола, ако става въпрос за непълнолетни... Смешници, а? Или работата е там, че по можеш да съчувстваш на момченцата, пък момиченцата са си го търсили, или?

Със същият пол деянието е още по-гнусно , колкото и уроди каот теб да се напиянт

Тормозеното дете е момче, а не момиче. Тоест става дума за хомосексуален педофил.

Сигрудсон е женен за жена. Не е хомосексуален.

Глупости!

Не става въпрос за тормозено момче, а момиче.

Тя ако е била на 15-17 години, тя вече си е била жена. А на всичкото отгоре вече като се нагримират, те изглеждат на по 25-26. Не виждам проблем в това да и го пъхнал на някаква такава. Ако вече е под тази възраст, тогава затвор.

Значи си твърдо против хомосексуалните педофили, но тия които изнасилват момичета са ти ок... Ок, да знаем, кой къде стои.

Не е хомосексуален. Навсякъде в Англия пише че е за пращане на текстове на непълнолетни момичета

Ок, може и да си прав за това. Тука пише, момче. Лично за мен няма значение. Дъртите пергиши трябва да спрат да се занимават с деца на половината на техните години. Пола няма значение.