17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Харчи си парите Икерчоо стига толкоз футбол , ела в България купи си виличка с басейнче под планината - йофтинко гаджета бол ходи си за риба на чист въздух пий си бирата виното к'вот ти е кеф свирколета ко се довлече на портата я гони с ритници голям парцал тая... и така общовзето гледай си кеф на си дояерявай парата на български банки и туй е то ама то кат се замисля те и в Испаня щи стигнат досега бая нещо си заработил ово е стандарт с парички хубаво се живее харчи си ги вече стига ти толкоз игра

Велик! Дръж се Шампионе! С теб сме!

Дано се оправи Касияс. Страхотен вратар. Инфаркт ... на тази възраст? Учудва ме как не са хванали, че има сърдечни проблеми при сума си и медицински прегледи при футболистите! Е, Господ му дава втори шанс! На добър път, Икер и гледай поне още два пъти по толкова години да изкараш!

Ама, че си наивен браток. Не са го хванали, та нали те го друсат с неизвестни стимуланти, хайде отговори си на първия въпрос сега, как така не са го хванали великите лекари?

С какво се допингират футболистите ? Анаболи да са - не са, хормони на растежа - и това ме съмнява, какво пият тез хора ?

Витамини пият и отвари по стара семейна рецепта. Ти какво очакваш да пият? В България футболистите пият основно ракия, вино и бира. На запад се набляга на отварите по семейна рецепта, на изток пък са на супа от костенурки и женшен, а в щатите приемат Менделеевата таблица (цялата сбрана в едно хапче или шише).

С неща който стимулират отварянето на дроба, дишането и така, което затруднява много сърцето, сеш се..

допингът не прощава...

Мале, на 38 години инфаркт...

Велик вратар, постигнал всичко във футбола. Дано е здрав!

Жалко, но това не е краят. Достатъчно постигна. Дано е жив и здрав да се радва на живота и успехите си извън игрището.