Стоилов: Котев е смачкан, махам го, Николов титуляр срещу Италия

Националният селекционер Станимир Стоилов ще се опита да предпази защитника Кирил Котев от нов кошмарен мач след този срещу Черна гора, предаде БЛИЦ.

Обратно в новината

Коментари - Стоилов: Котев е смачкан, махам го, Николов титуляр срещу Италия | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

до шекера:ще те вземем за вратар за да ти го набутват гол.

Съветвам всички чорбари - без коментари! Чорбата не е Български, а съвецки отбор и няма смисъл да коментират Българския футбол!

ТОЯ ПАК ЛИ ЗАПОЧНА ДА СЕ ПРАВИ НА ТРЕНЕР. ЕЙ МЪРЛЬО, ГЛЕДАЙ ДА НЕ ПОВТОРИШ МАЧА ОТ ЛОВЕЧ С ТВОЯ "ПРАВИЛЕН ФУТБОЛ" - ЗА 5 МИНУТИ 4 ГОЛА (това със сигурност го може само подуенския отбор).

Колко пъти ни размазаха заради нещастника стоянов и мистър гол от 40м (Иванков)? Докато Мъди Пед... и Перуката не се разкарат от нашия футбол такъв няма да има.

още по зле от котев ще бъде само от черно море и левски стават за защитници другите са гола вода не случаино тези двата отбора в миналото парвенство и маха наи малко допуснати голове

а защо да не пусне и елин топузаков???

Тая отрепка Иван Иванов няма място в български национален отбор по футбол.Щом отказва да играе за национален отбор,му пожелавам да счупи крак и да изгние зявинаги в Б група.България е за българите.Дано играеме добре срещу италиянците.

Защо да пуска Иванов! Кой го определя за достоен за националния отбор? Един или два добри мача не са достатъчни. Да се старае момчето, да си задържа формата и ще се намери място и за него. Само да не му мътят главата алчни мениджъри, защото за това е олелията в момента-да го пуснат в национала, да му вдигнат цената и да спечелят повече. Не, че има лошо, ама националния отбор не е място за такива експерименти.

А защо не пускаш Иван Иванов. Двойката централни защитници на ЦСКА - Котев,Иванов е най-добрата в България за момента.Или си сляп респ.слаб или си предубеден левскар

а ве дрильо :) ко ти е виновен треньора? Литекс като не могат да играят ко си е виновен човека?

ЕГА ТИ СМРЪДЛЬОТО ! А ТИ СЛЕД 0:4 СРЕЩУ БАТЕ НЕ БЕШЕ ЛИ РАЗМАЗАН !? А СЕ ХВАНА ДА ВОДИШ... НАЦИОНАЛНИЯ! ЕГА ТИ СВИНЯТА !