17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Money can't buy you love!

Не мисля, че психичните проблеми могат да се мерят в пъти повече или по-малко. Така че Ник, гледай си себе си. Свежо е да има образ като теб да критикува "добрите" момчета, но напоследък и ти се вземаш много насериозно.

Не е модерно да се говори за тези неща, а стана възможно да се говори за тези неща. Докато дори и най-тъпите проумеят, че колко печелиш и в какво състояние ти е психиката, са различни неща.

Думите на Кирьос много точно илюстрират ситуацията — всеки си мисли, че неговите проблеми са най-големите, и омаловажава проблемите на другите. Чакам да се появят дежурните коментатори, които да обяснят за пореден път как чистачката в министерството нямала възможност да си вземе почивка и да говори за психичните си проблеми, защото щяла да остане без работа, а тези тенисисти с "милионите" да се стягат и да ходят по пресконференции. А сърцевината на проблема е съвсем другаде: не всички успяват да преодолеят своите демони и това ги съсипва, изпразва ги от съдържание и ги превръща в черупки. И към чистачката от министерството, и към мултимилионера трябва да се подходи с разбиране и да им се помогне да си възстановят психичното здраве. Проблемът е огромен и расте лавинообразно. Почти никой вече не е напълно наред с кратуната :(

На всички е ясно, че този има много сериозни проблеми.