Кубрат Пулев даде прогноза за реванша Руис - Джошуа

Българинът предвиди кой ще спечели от тренировъчния си лагер в Щатите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всеки път следващия мач ще е с Кубрат и всеки път нещо го отбиват.Стига вече с тези безсмислени новини,ясно е,че освен неговите намерения,отсрещната страна няма интерес за мач с него и има причина

Пък fightnews.com, тръгнали да търсят Кубрат, вместо да питат тебе, като как е работата. Да им обясниш.

Голям тупаник ще отнесе Кобрата. Дано да не го потрошат

Междувременно,чакайки 3 години отказа два пъти на Джошуа и беше заменен в последния момент съответно от Ерик Молина и Карлос Такам.И все времето за подготовка не му стигаше,като тогава дори нямаше официални мачове,след които да възстановява. Сега видя намалението и помисли,че има шанс срещу по-нисичкия Руис,когото смята да държи на дистанция и в клинч 12 рунда,като убие интригата и красотата на двубоя.Боклука си е боклук във и извън ринга.

Ти по-добър шанс от това няма да имаш, Пульооооо, готви се за последно, че те и двамата са слаби, ама и ти не падаш по далеч!!! Другите мачове ще са ти загуби само

Истинската "сила" на кубрат не са прогнозите, а голямата му уста!

Слаби нали? Ти можеш да ги биеш и тримата. Даже наведнъж. Ха-ха.

Боклук си ти. Поради що лееш злобата си среещу Кубрат? От бокс е ясна, че не разбираш, защото за Кубрат въобще не е характерно да влиза в клинч, ама ти вече го нареди. И да те светна времето за подготовка не зависи от това дали има мач от който да се възстановява, а от това какава програма трябва да изпълни, за да влезе във върхова форма един спортист.

.ето и моята прогноза:джошуа ще го пребие. Трудно ми е да повярвам че човек бил кличко може да бъде победен два пъти от Руис.

отвъртителен тип

Абе тоз нашия палячо ще го спукат от бой,ама за тез пари и аз съм навит.Ръкомаха като някой стопаджия,егати и боксьора.Кличко само един път го удари и се насра.

Кубрат беше боксьор аматьор и като такъв беше добър,но за голямия профи бокс просто не е дорасъл,а и няма за кога.Всичките му победи бяха срещу наредени от промотърите му боксьори,торби за спаринг,пенсионери.Излезе срещу истинския Кличко и видяхме какво стана.Същото ще стане и сега,ако изобщо успее да се добере до някой от тия двамата,но пък ще прибере няколко милиона,което е добре за да развива школата си и дай боже от там да се пръкне нещо което да не говори само като него,а да се бие.А дано,ама надали!

хейтърчета, не се напъвайте чак толкова.. Кубрат е вече неколкократен претендент за титлата. Сега за вас това може да не ясно, ама за останалата част от света е! Джуркайте си боба, пасете си овчиците и гледайте. Кой знае, може и да успее да вземе титла... тогава не знам как ще живеете... Затова не се напрягайте, да не ви приседнат лигите!

По добре Кубрат, отколкото Дришо

Ще вземе той, най много да вземе едни яки тупаници и да спечели безплатен престой в болница!