17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кои сте вие 4е да да даваде оценка на ле4ков рове4етю от вас са вили в ташаците на бащити си

лечкоф си е дребнава душица. До там ли опря че онази изпусната дуспа да е в основата на проблемите на целия български футбол за последните 15 години. Сякаш ако я бяхме вкарали с магическа пръчка родният ни футбол щеше да се оправи

Ние просто вече не сме спортна нация. Нямаме шампиони ... Търси се кой да стане спортист на годината с някакво по-предно класиране. Най-големият шампион е ББ с тигрите ... Сърбите са по-малка страна, но в Европа играят над 400 сръбски футболисти. Нашите са 4-5. Така е и в баскетбола, волейбола, водна топка, тенис ...

А дали не го правят нарочно, никой да не е по-добър от тях.

Лечков си има доста грехове. Но не мисля, че той носи вина, че в школите цари корупция, че младежите ни киснат до сред нощите в дискотеките, че се тъпчат с дюнери и чипс след тренировка, че нямат елементарни условия за трениране и т.н. Клубовете наемат някакви чужденци с доста съмнителни качества. БФС изпълнява разпорежданията на УЕФА за брой играчи извън ЕС и толкова. Въведоха правилото за играч до 21 години в стартовия състав и клубовете правеха смяна в 5-тата минута. Ивелин Попов къде намери неговата жена? В кръчмата. Стоичков се е оженил за обикновено момиче, продавачка в ЦУМ и заедно са извървели пътя нагоре. Но в това време, в главата му е имало само футбол (не че за друго има много място, но това е отделен въпрос :). Вършеше перфектно това, на което се беше посветил). Дали ще е Лечков или някой друг, положението щеше да е същото. Желание за развитие в клубовете няма към момента.

Не съм съгласен. Значи според теб основното задължение на Лечков е да ходи до БФС да си взима заплатата ?! След като според него футбола трябва да е на друго ниво, то ролята му е точно това - да го повишава, а не да излиза пред медиите и да твърди, че това било положението. А ми ти за какво си там БЕ, Лечков! Ето точно за тези обиди говори Ивелин Попов. П.С. А за Сточиков да си спомним, че и той се отказва и после носеше цветя.

Човекът Стоичков и футболистът Сточиков са две различни неща. А БФС винаги си е била организация, която дава удобна службичка на наши хора. Милко Балев, Велчев, Солаков са вредили повече, отколкото са помагали. По времето, когато Лечков все още беше действащ футболист, имаше една камар скандали - пазарлъци за премии, имаше едни брокери от Пловдив и т.н. Но клубовете бяха създали някаква организация, която успяваше да съзададе добри футболисти. После мутрите докопаха клубовете и дотам. БФС може да помогне на клубовете, но преди това те самите трябва да покажат някакво желание за промяна. А аз поне такова не виждам. Освен това, футболът в наши дни е повече бизнес, отколкото спорт. В България по правило се работи на парче, а този модел е просто обречен в съвременния свят.

И аз така мисля, че БФС няма нищо общо с резултатите..... трябва да си дебил, за да го кажеш :)))) Верно е, да не би Лечков да рита топката...:))) Сори ама за мен и Михайлов и Лечков не блестяха с нищо в клубните си отбори...Лечков го запомниха само с един гол срещу Германия...Виж Стоичков е друга класа...

Не съм напълно съгласна. Може и да не бяха най - добрите в клубните си отбори, но примерно вратар като Перуци, в момента (а и от доста години насам) просто нямаме. Колкото и да е отвратителен пияния мокет, беше си чудесен вратар. И не само 94та.

Всеки трябва да си носи бремето ,и на успехите и на неуспехите.Но в едно нещо съм се убедил,а то е ,че когато другите не те искат,няма смисъл да се упорства.Просто отстъпи с достойнство.

Лечков е много хитър за футболист. Не случайно беше кмет. Върти бизнес за милиони. На терена, когато се играе нещата са очевидни и Лечков правеше всичко възможно там да блести. Когато управляваш обаче нещата са много по-неясни.... отговорността е размита и прочие... Затова нека тук пишещите поне да могат на малкия пръст на този "хитрец" да му се вържат, а след това да пишат коментари за него.. Иначе той само ще им се смее на ума... пардон, глупостта.

Тези от 94та са уникални лекенца.

Да сте го чули до сега нещо да си признае или потвърди.Все той е правия,другите криви.Хайде холан,направи един гол с глава на Германия,цял живот ще го споменаваме с това.Попето не е от най-красните,но колко мача реши за националния отбор. Гаден интригант и подлец е този мангал Лечков.Да се маха въобще от българския футбол.

Поемане на отговорност по лечковски - все другите са ни виновни. Байно ако беше треньорче или президент на клуб при тези трагични резултати, които постигнахте в 15 годишната си кариера мислиш ли, че нямаше да те изритат още на третия месец. Хеле у нас всичкото политик е корумпирано и пълно с калинки, та явно сте били удобни на някого да ви държи. Сигурно сте се отчитали редовно където трябва.

Странна личност е Лечков. 15 години нещата вървят надолу и той продължава да настоява той да е и че всичко необходимо е направено. А бе, Лечков, това да не ти е бащината нива.

Другото име на Нагъл е Лечков. Жалко, че ни радва така 94та, а сега е това мазно лайно.

А кой е виновен например, че назначи Балъков за треньор на националният? Като го чух, веднага очаквах подобни резултати на което се случи. За 15 години какво постигна в БФС Лечков? Нещо положително? Като нещата не вървят, естествено се търси промяна. Лечков не е абониран за БФС до пенсия. Кой ще го търпи! Само че не иска да изпусне кокала. И тогава прокуратурата ще изнамери нещо, пък било и по поръчка на Борисов, за да го погне.

Напълни си джоба.

Не е необходимо прокуратурата да троши държавни пари за да търси под вола теле. Достатъчно е да секне кранчето с мед и масло и власт. За това е тоя напън, иначе от къде да поддържаме стандарт ?!

Да Лечков, ти нямаш нищо общо с резултатите на фотбола в България.

Вината ти, Данчо е че за 15 години , заедно с тайфата алкохолици и наркомани около тебе докарахте до тоталното дъно родния футбол, след като бяхте извисили национални до върха в средата на 90-те

по нахален от сливенски мангал няма

Нагли и тъпи хора. По добре да не бяха ставали 4 в света. Оттам загубиха мярка за възможностите си.Едно е да риташ топка съвсем друго да управляваш А там са кръгли нули.

той изгони и бербатов без да е стигал неговата класа като футболист

Страхотен футболист, а като човек нагъл, арогантен и алчен. Жалко.

Минусче, понеже 1 гол с голата си тиква не го прави страхотен футболист.

Как да нямаш отношение-нали ти и оная тиква Б.Михайлов съсипахте футбола.Може да си бил добър футболист,но сега трябва да станеш г-н НИКОЙ за БГ футбола.МАРШ!!!!!

Коментарът за изпусната дузпа казва всичко за манталитета на Лечков. Когато се чувства засегнат, вади стари "кирливи" ризи на хората. И като казевам "кирливи", имам предвид неговото възприятие. И Меси и Роналдо са изтървали дузпи, че и Марадона. А Лецата не е изтървал, защото нямаше кой да му даде да бие тогава.

Постоянно ни показвате тая крива глава

А кой е виновен , сливенски сурат ? Какво правиш в БФС тогава ? Този взе да дразни всички май ...

или запрятаме ръкави и работим или няма смисъл само да си чешем езиците, предишните верно са го коментирали

съвсем се изложи!

Ако смята че няма отношение към резултататите, за какво е взимал заплата толкова години?

нагъл до безобразие!