17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Твърдението на Тардели е меко казано наглост. Ювентус достигна до тази фаза благодарение именно на Роналдо. Той е изключителен футболист, но не е бог. Просто отборът на Ювентус в този си вид няма достатъчно ресурс да е шампион на Европа. Само Роналдо не стига!

Я да видим кой вкара головете в елиминациите!!! Сигурно Марко Тардели!? Голям футболист, но жалък като анализатор. Ей тъй някоя легенда на Барса може да оплюе дори и Меси, макар да е гениален.

Значи... аз разбирам, че тоя твърди, че Роналдо евиновен, че много е вдигнал летвата и съотборниците му не могат да я прескочат. Що за тъпизми и злобни коментари?!?! Значи Роналдо сам победи Атлетико Мадрид, ама пак виновен, щото не можал да бие и Аякс.

Роналдо не е виновен за отпадането на Юве.Не играха супер важните Киелини и Манджукич,а другите не бяха на ниво.Кристиано се раздаде на 100%,но една птичка пролет не прави.

Тардели беше страхотен полузащитник. Няма златни или бакърени топки като Гмурналдо Аналдо Пеналдо, но за сметка на това игра на финал на световното в Испания. Не само, че игра, но и вкара гол в същия мач. С други думи успехите му са по-значими от тези на гелосания железопътен траверс. Меки и Гмурналдо Пеналдо като са толкова добри да дойдат в Дунав или Септември и ако с тях постигнат успех на родно ниво, то ще ги призная за велики. Ама уви, медийни звезди изпълняващи дузпи всеки мач и така станали големи голмайстори.

не се нуждаят от признанието ти!

Май Роналдо им вкара всичките голове в елиминационната фаза. Това че другите се комплексирали, не е само негова вина.

а на комплексарите. не може да играе сам на терена, а с още 10 човека. май това е проблемът - трябва да слезе на тяхното ниво. на негово място сменям държавата и отбора.

tonk11

Пак той. Щото из...ал всичко и не останало за тях.

я у лево.