17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сините “фенове” прецакаха за пореден път синия отбор! Смех смеХ заради фенове Левски страда хахаха За какво му са на Левски врагове, като има приятели като тези фенове ощетили отбора си с 55000 лева Хахахахахахахаха

Това добре, но има ли арестувани за проява на вндализъм? Като почнат да влизат в затвора за по месец , два (при първа проява) , ще има промяна. А тогава може и децата си да заведем на мач.

Какъв затвор за вандализъм бе човек? Ти в кой свят живееш? За убийство с бомбичка го оправдаха, нямало било достатъчно доказателства, друг остави жена оставена инвалид за цял живот, условна присъда му дадоха, трети метна бомбичка по полицайка и почти я ослепи, още не се е възстановила - 4 години, ще излезе след две и половина. Преди седмица биха жена пред децата й - задържан един, разпитан и освободен без обвинения. Затвор има само когато пострада важна клечка, нас кучета ни яли.

Плащаи Плащаи Божков! Чупи купи

Бате Венци и Маджо бълха ги ухапала, ше извърти Славия едно 3:5 я с Витоша, я с Царско село, я с който и да е от А или Б групата и на точен, в некоя къща в Югоизточна Азия и хоп бюджета оправен за години напред ..., а че момчетата от София-Запад прекалиха е факт, но факт е че и Полицията гледаше от близо мача с гръб към трибуните, да не пречат на запалянковците ...

Не съм фен на нито един от двата отбора, но гледах мача по тв-то от интерес. Такава свинщина няма никъде, нещо трябва да се измисли за да не се случват подобни идиотщини. Полицаите седят и гледат шоу, как една нарко-агитка кърши седалки и ги хвърля на купчини. Как нормален човек да заведе децата си на мач, като такива маймуни ще вилнеят там и ще рушат всичко наоколо?

плюс почистването - закръглете на 60 хилки.