17-11-2017 20-11-2018

Коментари

говедата ще продават членски карти за мачовете в окръжната група ли? Нали е ясно, че съвсем скоро УЕФА ще им покаже червения картон, въпреки гузното мълчание на БФС за очевадното нарушаване на феър плей и огромни десетки милионови дългове, които никога няма да се облужат и върнат... Това нагло поведение на Гейарена каква полза за родния футбол носи? Само срам и гузно мънкане на разни Насковци и Титевци...

"Клубът заяви и позиция срещу съдийството,....." То, на кривите......ракети, и космосът им пречи!

те заявиха позиция срещу съдията на мача с Етър, когато им бе подарена победата. И тогава говедата казаха, че се победили съвсем нередно, че съдията е опропастил труда на болярите и че на Гайарена винаги се дават бонуси на говедата...

Няма вече да обикалят с кашона за милостиня. Остап Бендер- ряпа да яде.

Ами "Членска" карта няма ли да има, преспиване с отбора.

Време бе, най-после. Дано тези примати от "София Запад" не стъпят вече на стадиона. Дано се преборим с телевизията, та мачовете да са в нормален час. На това студено време мач от 20 до 22 часа си е глупост. Мачовете трябва да се играят следобед, на слънчице, за да могат и деца да дойдат. Значи английските мачове може да са следобед, а нашите късно вечер. После защо нямало публика.

Алооооо , оранжеви субекти вземете млъкнете. Гледайте си Базел и тире София и не се занимавайте с Левски. Цял живот хейтъри ,продажници и мизерници ще си бъдете. Предвид, че цска умря, не виждам кво серете в темите за Левски. Гледайте си проекта на Гюрсен , и изчезнете от тука.

Давайте си парите, да има за заплати на биячите от София Запад.

Само да вметна, ядрото на сектор г , работи за СЗ. Пак повтарям работи ЗА . ЦСКА тире София дори няма кръвни ултраси в сектора. Тези сегашните са кур@и на СЗ. Лека нощ.

Как може да продават нещо което наричат "Аз съм Левски"! Като знаем какви дебили си имат в "агитката " (а май и в управлението) това си е гавра с името на Апостола.

Аве най-добре е вместо членски карти да ги чипират говедата. По-сигурно при разпознаването на труповете след битките на каскет-арена в Подуене.

Цигански клуб като Левски не трябва да съществува.

Джонка, айде по леко да се не подхлъзнеш.

Да им вземат анални проби преди всеки мач. Говедата с глисти не могат да стоят мирно.