Левски даде старт на кампанията "Аз съм Левски", в която ще се продават членски карти за привържениците на клуба.

Освен това "сините" тръгват на стратегия с персонализиране на продажбата на билети, като това се налага и от конфликта в агитката.

При последното гостуване в Пловдив, левскари се биха с левскари в сектора им, намеси се полицията и 40 души бяха осъдени по бързата процедура.

"Вървим към това да продаваме билети само срещу лична карта - призна изпълнителният директор Павел Колев. - Най-вероятно за гостуванията ще се купуват билети само от притежателите на членски карти. Те също се продават само срещу лична карта, така ще знаем всеки наш привърженик.

На нашия стадион контролът е по-лесен, особено с видеонаблюдението.

Ще търсим отговорност при следващ такъв инцидент, а и не само това - можем да налагаме и забрани за посещаване на мачове."

Кампанията с членските карти стартира, като в нея те са разделени на шест категории.

- бронзова с цена 19,14 лв., която дава 10 процента отстъпка за билети, също толкова за абонаментни карти и за музея на клуба

- сребърна (72 лева), която гарантира 15 процента отстъпка за билети, и абонаментни карти

- златна (200 лева), даваща 25 процента отстъпки

- семейна (200 лева), при която ще има и безплатен билет за един член на семейство при дружно посещение

- платинена (1914 лева, само 200 бройки), даваща безплатни билети, фланелка с автографи, достъп до ВИП-ложите и т.н.

- диамантена (10 000 лева, само 20 бройки), която дава достъп до президентската ложа, вечеря с ръководството, участие в една тренировка с отбора, пътуване за мач в чужбина и т.н.

Клубът заяви и позиция срещу съдийството, което според ръководителите е "тенденциозно в ущърб на Левски" от началото на сезона.

Снимка: www.levski.bg