17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тити да е треньор. Така щр спестим пари. То на тия куци магарета, все тая кой е треньор. А Тити ще си го псуваме с кеф после

Наско, закривай и почвай от нулата с момчета от школата.

Добри са. Успяха да ни бият. Ще са шампиони или тая година, или друг път

Тоя нали вече му ядохме попарата. По-добре треньора да е мароканец. Лесно ще го плюем

Що е земя и народ у булгарско, сите е македонско

Хем нямаме пари, хем чужденец ще взимаме за треньор! В този случай много подходящ е изразът "на гол тумбак чифте пищови"! Вместо да се насочът към български треньор, който познава качествата и манталитета на наличните футболисти отново безидейното ръководство се насочва към чужденец. И отново ще сбъркат и ние привържениците отново ще сме потърпевши. Крайно време е господа т.н. "собственици" да се замислите и да чуете хората, които правят всичко и заделят от залъка си, за да го има любимият ни отбор. Защо не се поканят за треньор - Емил Велев, а за спортен директор - Андрей Желязков. Доказани като футболисти и като експерти умеещи да ръководят футболни отбори.

Е, то тия двамата да не са толкоз луди, та да играят бушони на Куку и Раев?

И Господ да слезне, не може да им помогне на тия куци коне. Следващите 4 мача ще ги клатят здраво.

На Лев ски му трябват не треньори,ами футболисти !

Вече писах някъде-мача го играят играчите, но за загубата го отнася треньора. Тодоров напуска защото е наясно че с наличното /играчи/, толкова са възможностите, а и ръководството и особено феновете искат- "Левски-шампин", най общо. Демек :От нищо нещо", или "с трици-маймуни". Сега, новият треньор ще зашие по една опашка на "старите" играчи и те ще се преродят в "десет=Гунди и най много една пунди". Или пък м.б. някаква магия, ще ги води на врачка, някакво заклинание, амулет.....той си знае. Лошо ще е само ако решат да го гонят и него, че той няма да е доброволец като Тодоров, и пак ще има неустойки, пзарлъци, "ама това е Левски". Хубщевчини с една дума, които си бяха глупости на собствениците с втора дума. Като го /Хубчев/ изгониха какво, да не би отбора да се промени нещо към по добро, при него беше на 2-ро място, сега казват че бил на 10-то.

Правилно! Само той ще направи, младите, истински футболисти. Всички чужденци и застаряващо-Вън.

Най-добре е за този "специален" отбор да поканят "Специалния". Направо да им плаща за удоволствието да им е треньор. После ще може да си го закичи гордо в автобиографията.

Аз ще дойда за 4 000 евро, помислете си - 1000 евро икономия си е това!

Този, ако е много закъсал, може и да се навие на запата от 5000 евро на месец, ама да води отбор от А окръжна, едва ли.

С риск да се повторя никой не може да помогне на Левски в момента / няма играчи /няма желание за игра и т.н. Изгонете всички пуснете деца от школите ако има такива ,и след 3 години ще имаме най-добрия отбор.

Ша ма хванат за уя. За по малко от 15 000 евро не ставам от леглото,камоли да ходя играя. НиЛо има стандарт който трябва да го подържам.Само лака за нокти и е 5000 евро на месец

Да добавя А сега иска да си маха изкуствения нос и трябва да мислим за нов - това пари струва

И Господ да стане треньор, резултатът ще е същия. Правилното беше да обявят фалит, да се изчисти Герена от мутри, наркодилъри, гербаджии, да започнат във В-група и за 2-3 години да намерят играта си.

те са НЕОБХОДИМОТО условие, треньорът е ДОСТАТЪЧНОТО условия !

Тия не са ли пред фалит кой ще му плаща на този тренер или ще работи безплатно?

Ама тоя е само 10 бона на месец. Промоция яка!

Ако си в практически фалит не даваш 10 000 лева заплати. Взимаш футболисти от юношите, които ще играят по-добре и за много по-малко пари и взимаш скромни български треньори, каквито има много. Когато си във фалит, не търсиш треньори и футболисти от чужбина, защото те няма как да излязат по-евтино от родните.

Тук е ебаси мафията! Куче влачи диря няма! Дължат се някакви си милиони, били пред фалит ама тоя бил макс 5000 евро на месец! Как да не го вземеш?

Стига с тази "финансова немощ", че вече е смешно. Само човек неспазваш законите може близо година официално да няма приходи и да купува и харчи на воля. При договор до края на сезона(7 масеца) това са 350 000 евро. Ако питаме някой от ръководството: Как ще осигурите тези пари? Адекватен отговор няма да има. Но ще ги има. Както се каква във филма: "Няма да се излагаме пред чужденците" Клубът си има много добро финансиране, но беден Левски събира повече симпатии.

Човече, като цяло разбирам всичко, каквото искаш да кажеш, но в математиката хич те няма... 7 х 5 000 = 35 000 евро, а не на 350 хиляди! Тоест, бъркаш само с десет пъти - сиреч почти целия

Добавям, тъй като ми публикува коментара, докато още пишех... Исках да допиша, че почти целият титулярен състав ще взима сметнатите 350 000 евро..., а не само Славиша...

Смс-и, бате

Лайногорец повлече крак със смяната на треньора. "Баязид Подуяне" го последва, а сега и ЦСКА и то в рамките един кръг от шампионата, но едва ли може да се очаква подобрение в играта на тези отбори. Трудовите резерви от Африка, май тази година няма да става шампион, „Джингиби-Спартак“ май ще изпада от А група , ако до тогава не фалира, а ЦСКА ще бъде в златната среда, изпреварен от другия ЦСКА!!! И до кога ще се заблуждаваме, че в Булгаристан има футбол ?????

САМО ЛЕВСКИ ! ! !

САМО ЦСКА

От днес и вие сте без треньор.Сега ще ви тренира джуджето от микре.Бегом на стадиона в Левеч.Там вие мястото.Нещастници мафиоти.Изядохте мамалигата и сега го вадите голям.

5000 евра месечна заплата + спортни комплекти, командировки, премии, контакти с разни.....Колко ли взимат в БФС? То си е живо спортно лапане на високи обороти!

Струва ми се, че пак завиждаш на "успелите" хора.