17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мен също не ме интересува каква е фамилията ти. Докажи се на пистата, но нещо ми подсказва, че това няма да се случи.

Всъщност не е ли най-важното да си най-бърз на пистата, а и да си си първи на финала...то и повечето пилоти са милионерски наследници, поне шоу да става))

Драги ми Никита Мазентипов, държа да знаеш, че това, че си син на руски милиардер, не значи, че си по-важен от някой с фамилия Шумахер. Мик си спечели титлата съвсем честно и с усилия, не с пари, подкупвания и тем подобни. И това, ще си мислиш, че се държиш хладнокръвно, не значи, че е така, защото се държиш: Нагло, арогантно, самовлюбено... ДА ПРОДЪЛЖА ЛИ ДА ИЗРЕЖДАМ ИЛИ ТИ СТИГА, ИДТ!

Нещата се доказват на пистата! Никакво значение няма дали баща ти е милиардер,или известен пилот. Или го можеш,или не! Баща ти няма да кара вместо теб!

Тия толерасти обърнаха света с главата надолу, ако беше опипвал мъж за члена нямаше да е проблем, но виж да пипаш жена по гърдите е много лошо.

Личи си, че този Мазепин е извъртеняк и голям изрод. Седи ма задната седалка на кола и пипа гърди и задника на ЖЕНА!!! Ужас! До къде стигна този свят. А за малкия Шумахер какво да кажем! Ако Мазепин е във формулата заради кинтите на татко, то малката шума е във формулата заради кинтите ма татко и името си. До колкото четох мнения на експерти, малката шума е много далеч от таланта баща си. Да не е лош пилот, то такива като него с лопата да ги ринеш, но те нямат физиономията на Михаел!

От промит комунистически мозък какво да очакваме.

Деби, кое му е комунистическото на тоя руски капиталист.

И какво толкова е казал?! От всяко изречение да направим сензация , че иначе драскачите , неграмотни при това , ще трябва да работят , а те милите дори да преписват не могат...

Тъпак

Ако беше опипвал ч... на мъж, нямаше да има никакви последствия!

Щеше да е в тедакцията на Дир

И те така пишат :)

голям минус не слагай, че не знаеш кой ще е следващият ти шеф - фолклор от Дир.бг