17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Росберг е най-слабия световен шампион. Пилот без качества. Спечели само заради колата, така че да не дава съвети по-добре. Малкият Мик че няма да е като баща си е ясно, ама ако седне с Росберг в една и съща кола, ще го смаже.

Най-прехвалените пилоти за всички времена за мен са Монтоя, Хил, Хакинен и Хамилтън. Всички те побеждаваха, защото седяха в болид, който е с едно поколение пред останалите. Шумахер, Сена, Алонсо, Фетел, Райконен имаха трески за дялане, но не постигаха успехите си със сребърна лъжичка в устата, макар да е имало моменти, в които колата им е без конкуренция.

Съотборникът на Мик е най-голямото недоразумение във Ф1. Дори новобранец като Мик с идентична кола го остави на повече от минута. Така че, аз не виждам недоразумението Никита в какво може да бъде по-бърз освен в обръщането на шотове водка :)

Колко му платиха на Розберг за тази глупост, че онзи карфиол бил най-добрия? За кого е най-добрия? някой запитал ли са е?

И аз не харесвах Михаел Шумахер като състезател, но това не пречи да призная качествата му. Никога не съм обичал сравненията кой е най-добър, защото вингаи са субективни и има поне 4-5 пилота от Ф1 които могат да претендират за това. Не може да се отрече обаче на Михаел, че като състезател беше безспорно един от най-най-добрите в този спорт.

Преди Михаел да отиде във Ферари, те се радваха като завършат на 5-6 място. Шумахер определено бе от причините да ги изтегли напред. И дори когато не печелеше титлата, до последното състезание имаше шанс за нея и завършваше втори - освен като счупи крак при катастрофа. Други случат на кола и спечелят титлата и преди и след това ги няма никакви. Докато Шумахер и в слаба кола бе много добър и много постоянен. И участваше в изграждането на колата и тестове за това. И като завали дъжд, веднага излизал на пистата да кара.

И държеше добре позиция и при очевидно много по-бавна кола, можеше да задържи пилот зад него много обиколки.