Министър Лечева обясни може ли "Левски" да фалира

Спасението на клуба не е работа на държавата, категорична е тя

Обратно в новината

Коментари - Министър Лечева обясни може ли "Левски" да фалира | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НАП, ЗАКРИВАЙТЕ СИНИЯ КЕНЕФ! Хлопвайте кепенците на обора-наркоманско сборище и да минат багерите отгоре. После държавата може да направи нещо полезно на тоя терен - я парк, я някой спортен комплекс. Няма да иде зян мястото, а от сините говеда ще останат само спомени за евроидиотските им подвизи. Тъкмо няма вече да петнят и святото име на Апостола.

Стартираме кампания "Леефски е ОБРЕЧЕН"

Ей,ега ти алчните гувяда!Аз 7 милиона им опростих,в момента продължавам да им давам милиони,за които хитро се твърди от услужливи медии,че са от ,,феновете'' на обора,а тези от Пудуяне нямат засищане на пари.Като паразити са майка му стара.Дори и моите милиони от моят ,,ЧЕСТЕН'' бизнес няма да им стигнат.

Всичко е пунта мара. Чакат се изборите, и ако герб/дпс спечелят- ще има "разсрочване" до безкрай. Ако обаче не успеят да се класират гробарите - жална им майка и на фк подуене, и на Перукан!

Комунистическата мафиотката лечева се изживява като министерка, а е проста като гъдулка

Лечева, вие тотото и лотарията/донора на спорта/ фалирате от няколко години, че Левски няма закриете?! И не само него!

ми показвате снимки на тая червена скробла като че ли е тиинейджърка, а тя има няма гони 80 години. Покажете истинското и сбръчкано лице и спаружен комунистически задник.

Мацинка нема позволи щот нали са му електорат. Но всяко зло - за добро, Великия ЦСКА ще строи нов стадион, а простите говеда трябва да изплащат дългове и рано или късно някой ще поиска отговорност от простата перука как е давала лиценз на обор който дължи десетки милиони на държавата и все вратички за подуянските коври. Ще има и въпроси как говедата на плащат нищо за това което ползват като бази и как в това телешко сборище години наред се КРАДЕ, феърплей, дет се вика. Но ... твърде много писах за обор който никой не го беои за жив.

Какво ще строиш ти ве Припок ? Кога ще платите към НАП ? Нали искате да сте ЦСКА ? Мишки ! Оставихте народа да ви плаща дълговете ! Срам нямате !

дано фалира да се отървем вече от това тотално недоразумение и срам за футбола… и най-вече пасмина нещастници да не носят повече името на Апостола.

Кои това? Динамо тире Спартак ли?

Да бе, видяхме вече защо не може. Ако беше някоя друга фирма, а не любимият "футболен" клуб на Черепа, Боко, Шиши, НАП и разни "дарители", досега вече щеше да е фалирал 100 пъти. Всички други български футболни клубове, обявили фалит, са го правили за далеч по-малко задължения и с далеч по-кратък толеранс от подхуенците. Даже не плащат наем за стадиона си.

Може ли фк Левски софия да фалира ? Плама Плевен , Булгартабак , корабни заводи Русе Варна Бургас , Ален мак , обувни заводи Габрово , Пловдив , софия и много и много , за съжаление . За тези ритни топловци ще напиша - без съжаление .

Ние не бързаме, при 11 процента законна лихва, очевидно добре инвестираме и управляваме държавните финанси и интерес, а тези може още да се гърчат.

Насо, вече загрявам на тъча.