Младата плувна гвардия за скандала: Рано или късно всичко излиза наяве!

Антъни Иванов и Йосиф Миладинов са изцяло зад съотборниците си в националния

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не спортистите са виновни. Цялата система е сбъркана. Изоснови. Както каза, преди повече от 30 г., един мой приятел и съотборник, " докато има списък със забранени вещества, ще има и по - нови вещества, които не са в списъка". В крайна сметка го отнасят спортистите , а не виновните.

Има ли някой който живее с илюзии че ЦЕЛИЯТ професионален спорт се случва ТОЧНО по различен начин!? Или пък че техните звезди не зобят по повече? Мислите ли че даже знаят какво вземат? Отдавна основна част от спорта е химията и начина и на употреба. Издънките стават или по вина на спортния лекар или по политическа поръчка (в последните десетилетия САЩ го използват като основно оръжие за печелене на места и пропаганда)

Фармакологията е в основата, е като изключим зверски тренировъчен труд и щипка талант, на всички съвременни супер резултати. Шибаното е ,че има и нелоялна конкуренция.

Яко зОбене !

Чакайте сега, те са излъгали и са се допингирали...а накрая като ги хванали и почваме с конпиративните теории.... ЖАЛКИ СТЕ

по всяка вероятност някой е искал да ги злепостави и да се отърве от тях.

Я идете да работите, какво пищите.

Tou cu 3Hae...

Вярвам на младежите! Логично е , че ги тъпчат с неща , които не са им известни, че никой от лекарите не се е изказал по темата , също бута нещата на там! А химията е на всякъде и това се знае от много години, факт!

36 хапчета за 1 ден, 360 хапчета за 10 дни ! умножено х 3 = 1 080 хапчета за 30 дни -само за 1 месец за плувец. Даваййте информация по колко хапчета е разкладката на ден за 1 човек щангист или друг силов спорт в тежката атлетика - борба или спортна гимнастика. И това занимание носи името спорт....... Това е чиста проба терапия с химикали ( химио-терапия звучи лишо)

В целия български спорт е така. Но на никой не му дреме. Повечето треньори са педерасти по характер, а лекарите си носят знанията от допотопни школи, и нито сантиметър към иновации, нови знания или методи.

Е то по пък щото САЩ не са първенци по мутанти и зобене и допингови трикове. Че напоследък се опитват и да ги легализарат - то не бяха препарати за онко и терминално болни то не бяха случайно съборени проби от чистачи, то не бяха атаки срещу другите държави чрез WADA то не беше политика ....

Преди 15 години по стечение на обстоятелствата ми се наложи да посетя един национал по щанги. В една хотелска стая. Все едно в аптека влязох, шишенца и спринцовки всякакви. Изводите оставям на вас.

Тези ни мислят за будали - може ли да ти дават 36 хапчета на ден и да си мислиш, че пиеш витамини? Ха-ха-ха. Или да мислиш, че с витамини се постигат високи резултати?

36 хапчета на ден си е някакво безумие!

Пак хубаво, че не са ги хванали с инжекционнен стероид, защото тогава трудно можеше да кажат, че не знаят.

..ваксинация

А защо никой не поставя под съмнение лабораторията? Там винаги може да се подменят пробите на който и да е.

Защото първо ние сме никой на картата на плуването и даже не си заслужаваме вниманието (то даже и не са топ състезателите това), второ защото акредетирана лаборатория значи точно това и подобни неща не са възможни (иначе жална им майка и на лабораторията и на позволилия си го, това не ти е нашата татковина, дето всичко е на честна дума).

Може ако някой назобен се е измочал в басеина.

Във всеки спорт бедните федерации ги хващат, докато богатите имат достатъчно пари да вземат допинг, който не се лови. На всяка олимпиада, лъжичка вода от басейна след състезание ти гарантира солидна доза допинг.