17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПРЕДПОЛАГА СЕ СПОРЕД НОРМАЛНО СКЛЮЧЕН ДОГОВОР, ЧЕ ФК КАРДИФ СИТИ СА ДЛЪЖНИ ДА СЕ ИЗДЪЛЖАТ ЗА ИГРАЧА ДО ПОСЛЕДНО ЕВРО, А АКО НОРМАЛНО СА СИ СКЛЮЧИЛИ ЗАСТРАХОВКА НА ИГРАЧА, ОТ ЗАСТРАХОВКАТА ДА СИ ВЪЗСТАНОВЯТ ПАРИТЕ, СПОРЕД ЗАВИСИ ДО КАКВА СУМА Е СКЛЮЧЕНА ЗАСТРАХОВКАТА, ВЕРОЯТНО ДО ЦЕНАТА НА ТРАНСФЕРА .... ЗА КАКВИ СПОРАЗУМЕНИЯ ПЛЯМПА ТОЯ ПАЛЯЧО .... ИМА СИ ПОДПИСАН ДОГОВОР ЗА ПОКУПКО-ПРОДАЖБА .... ОТ ТУРЧИН ... КАКВО ДА ОЧАКВАШ .... ТАРИКАТЛЪЦИ НА ДРЕБНО ОТ КАПЪЛА ЧАРШИ ..... ИЗМЕКЯР ....

Така де, да стане ясно защо толкова време го търсиха и плакаха по пресконференции. Щото всеки детайл сега ще се нищи в съда, и от това зависят едни милиони, едни интетеси, едни застрахователи и те дулаъ. Иначе момчето си отиде. Ама сега ще се изядат, уж опечалените.

Има си съдилища за тая работа. Секцията с коментари не е валидна.

английски боклуци

petrovito

Алъш - вериша е голяма работа... Ама, като банкер, надявам се с образование, трябва турчина да е наясно, какво е застраховане. Подписал ли си договор, плащаш, освен, ако няма клаузи за освобождение в такъв развой. Застраховал ли си играча, застрахователя възстановява до размера на застраховката. Ако не си го застраховал, влизаш в историята, като най-глупавия банкер.

Най-добре да учредят 50:50 стипендия за деца таланти и да приключат.

Тия за застраховки не са ли чували? Всяка пратка се застрахова заради риска да й се случи нещо при транспортирането от продавача към купувача. Ако не са го застраховали, то сами са си виновни.

Тия неща трябва да са уредени в договора. Ако си купя папагалче на изплащане и то умре какво става с лизинга? Договори за милиони, скъпи юристи, а накрая издън. Моите уважения към загиналия и трагедията на неговите близки, тук говорим за пари, за бизнес, нищо лично.