17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Честита купа на България на всички левскари! Сините отстраниха в директни сблъсъци, както първия, така и втория в първенството, така че купата е напълно заслужена и "извоювана" със сърцата игра! Само "Левски"! :)

купа има пари нема

"Отстранили "Лудогорец"......!?!?!? Вие си знаете ......

Ами като заклет ЦСКА-ар не мога да ги поздравя с победата, но ги поздравявам със завръщането им в елита на Българския футбол. Жалко е такива отбори като ЦСКА или Левски да изпадат в унизителни финансови ситуации...

НА-СО РА-ЕВ ПЕЕ-РАС,ПЕЯ АЗ/2!

Па що, колко завършиха помежду си?

Абе, вярно е, че им е първо отличиие от 13 години, ама пък чак такъв екстаз..... Ако така празнуваха същия този трофей ( при това 2 пъти), Локо Пд трябваше още да не са изтрезнели. А и играта и мачът като цяло беше пълна скука. Спечели отборът, който можа на няколко пъти повече от съперника да си подаде 3-4 последователни паса. И като погледнем - само чужденци, които по логиката на нещата би трябвало да допринасят класа. Не би! И на трибуните - лумпени и побойници! След мача - дете и мъж в Пирогов. Е, как да ходиш на такива мачове на стадиона?

А,колко още ще страдате,бедна ти е фантазията,Атанаско !

Не е повод за радост след като част от привържениците устроиха заря посред нощ под прозорците на играчите на ЦСКА и попречиха на съня им!И вие тръгвате по пътя на Лудогореж!

до сега Лудогорец и ЦСКА си я печелят и сега беше вашо време. А и да не говорим как отстранихте лудогорец...кой знае сигурно и ЦСКА и те са се продали

левскарските цигани и резаци

не спечелен

То един мач... Български футбол. 6 играча на 2 кв.м., вратаря чисти топката да е по-далеч от него, без да гледа, публика... гамени. Трагедия

Мазни недоволни оранжеви чорбари!! ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ...

Само Левски!

даа, преди да говорите за завръщане, вижте репортажа от "завръщането" на Ливърпул срещу Милан, във финала на ШЛ през 2005г. Това което Левски вчера направи срещу ЦСКА е мач игран много отдавна - слаб отбор срещу още по-слаб, при това слизащ надолу! За съжаление това е нивото на БГ футбола. И няма да се повиши докато най-тгоре седят плешиви хора и такива с изкуфели тикви с перуки!!

Пука му на някой за тази купа. В България сулю и пулю са я печелили. Щом преди години ЦСКА от 3 та група я спечелиха, правете си сметка колко е авторитетна. А Наско Раев да не се пъчи толкова, ами да каже на колко точки от шампиона на България, ще завърши първенството левски? При положение, че отборът ти изостава с около 25-30 точки от първият в първенството, ( и финалът ти беше подарен от Домусчиев), нямаш кой знае колко повод за пъчене.

атанас сираков трябва да целува ръка на домузчиев за подарената купа! Явна уйдурма изиграх подуенско - разградската клика. Целта е постигнаха - да ударят ЦСКА! А устата раевица да беше целунала по-добре домусчиев отколкото атанас! ОТВРАТ!