17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако си беше признал сексуалната ориентация, сега никой нищо не можеше да му каже.

СЕЛСКИ БЕГ-МАЛЪК РАБОТОДАТЕЛ В БЪЛГАРИЯ СЕ ЧУВСТВА НАД ВСИЧКИ, КАКВО ОСТАВА ЗА ЗВЕЗДА ОТ СВЕТОВЕН РАНГ.

Даваи машинке машинке напиши фсички думи су еба маийата 2011г фламибго стандарт.

Аре маистори лидал чесан

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в --- Sexconn.Com

Ами това би трябвало да покаже на овцете, които покорно стоят в кошарките и слушкат как политиците им ги затварят "за тяхно добро", едва ли не - да ги предпазят от големият лош вълк (ковид).... е абсолютно пълна лъжа!!! Испанското кралско семейство също е в Абу Даби за празниците, но испанците са затворени. "мерките" са за овцете. И не забравяйте - маската е много важен аксесоар! Да си я носите дори когато спите. Вирусът "работи" само по места за забавления - ресторанти, заведения и т.н. Ако ходиш на работа - там вирус няма. Беееееее, овце.

Ковид идиоти!

Ами пълни глупости отново слаба информация. За да отидеш в Дубай ти е нужен пср тест. Но когато се прибираш в страна си не ти е нужен и не трябва да се карантиниран. Ама като няма какво да напишете ще си измислят.

Същите правила важат и за политиците и за докторите. И както знаем правилата за унизяване на раята ги налагат политиците и докторите. Но промитите италиански мозъци протестират срещу някой, който може да има нормална коледа далече кт италианската еврогейска лудница. Представям си какво би станало ако съседа им го направи. Е те това се иска от тях. Да се хапят един друг. Хапете се кучета еврогейски, дресирани с вирус. Да ви е честито.

Тъпо е постъпила.

Както винаги хейтърите му завиждат. За сте учили на времето, да сте получили хубаво образование, сега да сте му на парите. Ама то така отстрани много лесно.

Нали уж вече го е карал. Трябва да е естествено имунизиран. Където всеки ден пишел, как нищо му няма, а сестра му, че това с ковида е най-голямата измама. Всеки карал го и с антитела, не би трябвало да е на карантина.

Така е, ама това не е изгодно на КОВИД мафията. Тя иска да сме маскирани, карантинирани и изолирани. Нула социални контакти, никакви забавления. НО! В същото време имаме право да работим и да си плащаме сметките :) А богатите - за тях ограничения нама. Те си ходят където си искат и правят каквото си искат.

Богове като Роналдо не могат да бъдат третирани наравно с обикновените хора!

Той Роналдо си е себичен егоист. За да си велик спортист освен. Изически данни трябва да си умерен, добър, широко скроен с огромнно сърце!!! ТОГАВА СТАВАШ ЛЕГЕНДА! Иваче си един Роналдо - велик футболист и малък човек!

Двойните стандарти в Европа са реалност

Бе да ви кажа била съм в Португалия по работа и хората там не са толкова мургави. Май има римска кръв ? Беше ли и мускулестото гадже в Дубай ?

Завистливи жабари! Иначе им дай да мамят всякак и всички! Сега обаче искат правила. Имайте частен самолет, имахте това право. Хем е разрешено, хем въпрос на мъжка чест ... Решете имат ли правилата сила или не! Жалки жаби.

Като постигнете това което той е постигнал и вие ще ги имате, до тогава си ебте путката ленина!

започнем с твоята, глупако недоклатен

Ега ти интелекта, ега ти чудото на дивата природа.

Обичам да посещавам места свързани с разиграли се трагедии, в случая твоето появавяне на белия свят, та кажи на майка ти да измие рошавата хралупа от където си се пръкнал че идваааам...... мухахахаха