17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като постигнете това което той е постигнал и вие ще ги имате, до тогава си ебте путката ленина!

Завистливи жабари! Иначе им дай да мамят всякак и всички! Сега обаче искат правила. Имайте частен самолет, имахте това право. Хем е разрешено, хем въпрос на мъжка чест ... Решете имат ли правилата сила или не! Жалки жаби.

започнем с твоята, глупако недоклатен

Бе да ви кажа била съм в Португалия по работа и хората там не са толкова мургави. Май има римска кръв ? Беше ли и мускулестото гадже в Дубай ?

Ега ти интелекта, ега ти чудото на дивата природа.

Двойните стандарти в Европа са реалност

Обичам да посещавам места свързани с разиграли се трагедии, в случая твоето появавяне на белия свят, та кажи на майка ти да измие рошавата хралупа от където си се пръкнал че идваааам...... мухахахаха

Той Роналдо си е себичен егоист. За да си велик спортист освен. Изически данни трябва да си умерен, добър, широко скроен с огромнно сърце!!! ТОГАВА СТАВАШ ЛЕГЕНДА! Иваче си един Роналдо - велик футболист и малък човек!

Богове като Роналдо не могат да бъдат третирани наравно с обикновените хора!

Нали уж вече го е карал. Трябва да е естествено имунизиран. Където всеки ден пишел, как нищо му няма, а сестра му, че това с ковида е най-голямата измама. Всеки карал го и с антитела, не би трябвало да е на карантина.

Както винаги хейтърите му завиждат. За сте учили на времето, да сте получили хубаво образование, сега да сте му на парите. Ама то така отстрани много лесно.

Тъпо е постъпила.

Същите правила важат и за политиците и за докторите. И както знаем правилата за унизяване на раята ги налагат политиците и докторите. Но промитите италиански мозъци протестират срещу някой, който може да има нормална коледа далече кт италианската еврогейска лудница. Представям си какво би станало ако съседа им го направи. Е те това се иска от тях. Да се хапят един друг. Хапете се кучета еврогейски, дресирани с вирус. Да ви е честито.

Ами пълни глупости отново слаба информация. За да отидеш в Дубай ти е нужен пср тест. Но когато се прибираш в страна си не ти е нужен и не трябва да се карантиниран. Ама като няма какво да напишете ще си измислят.

Ковид идиоти!

Ами това би трябвало да покаже на овцете, които покорно стоят в кошарките и слушкат как политиците им ги затварят "за тяхно добро", едва ли не - да ги предпазят от големият лош вълк (ковид).... е абсолютно пълна лъжа!!! Испанското кралско семейство също е в Абу Даби за празниците, но испанците са затворени. "мерките" са за овцете. И не забравяйте - маската е много важен аксесоар! Да си я носите дори когато спите. Вирусът "работи" само по места за забавления - ресторанти, заведения и т.н. Ако ходиш на работа - там вирус няма. Беееееее, овце.

Така е, ама това не е изгодно на КОВИД мафията. Тя иска да сме маскирани, карантинирани и изолирани. Нула социални контакти, никакви забавления. НО! В същото време имаме право да работим и да си плащаме сметките :) А богатите - за тях ограничения нама. Те си ходят където си искат и правят каквото си искат.

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в --- Sexconn.Com

Аре маистори лидал чесан

Даваи машинке машинке напиши фсички думи су еба маийата 2011г фламибго стандарт.

СЕЛСКИ БЕГ-МАЛЪК РАБОТОДАТЕЛ В БЪЛГАРИЯ СЕ ЧУВСТВА НАД ВСИЧКИ, КАКВО ОСТАВА ЗА ЗВЕЗДА ОТ СВЕТОВЕН РАНГ.

Ако си беше признал сексуалната ориентация, сега никой нищо не можеше да му каже.