Нов сръбски бунт срещу карантината в Мелбърн: Това е хаос и ужас!

Виктор Троицки мина през три кръга квалификации, за да стигне до Австралия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

10 от новопристигбалите тенисисти и антураж дадоха положителни проби. Последната - испанка 67 ма в ранглистата разви болестта и поиска доктор на 7 мия ден от карантината си, а тя най-много напираше да излиза в началото. Всички имат велосипеди, ленти и уреди да тренират по стаите си. Остават им още 3-4 дни карантина, а после са напълно свободни, В страната няма вирус - и маски няма да носят.

Разглезените сръбски лигльовци да си бяха направили парарелен ковид турнир и да си го кръстят Християн-семейна плескавица. Те какво са си представяли- личен затворен кпрт за всеки? Баси селяните.

Ако всички от топ 20 си вдигнат чукалата и си заминат, организаторите ще го издухат

В Австралия има само 909 смъртни случая (над 8000 в България), смъртността е само 3.7 (в България 124) точно заради строгото спазване на мерките. Там се грижат за здравето и живота на хората.

Да им минава карантината и да хващат самолетите за Европа. Гледаемостта без Ноле и Надал (и Фед) ще е в пъти по-ниска от нормалното. Буквално ако си тръгнат 5-6 ключови играчи при мъжете и жените, турнирът се проваля.

Да очакваме ли нов канадски бунт в Белград?

Тоя Троцки не е добре с главата по принцип и във всичко търси някакъв заговор и е винаги недоволен. Докато наш Гришо поддържа форма с много креватна гимнастика и си е супер със Софчето.

Те в затвора хората имат повече права и право да излязат на двора да се разходят и да тренират но в Австралия поради генно мутиране а и не само там ни подготвят за съвременния концлагер

За това Джокович си беше прав, за професионален съюз на състезателите. Австралия Опън щеше да посочи правилата и изискванията, съюза да ги обсъди - и ако не ги хареса, нито един състезател нямаше да стъпи там и край с този турнир. Крайно време е да има турнир от този клас на друго място, може би в Германия или пък в по-екзотична страна.

Чакай да си тръгнат и да изпуснат парите