17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И още две много древни дисциплини: 1. Изчукай нечия жена (направи някого рогат) 2. Забъркване на интриги и доносничество.

Няма ли правило за брой федерации, за да стане нещо първо спортна дисциплина, а след това и - олимпийска. За да бъдат чиновниците от МОК в крак с модните джендърски тенденции, да вземат и да разделят мъжките и женските дисциплини. Да няма "мъже" и "жени", или "спортист" и "спортистка", указващи полова принадлежност, а напр..... участници с (еди какво си, или другото) между краката и самоопределили се участници.

А защо не валс. Може да има по-голям интерес, като се отчете, че олимпиади се гледат не само от младежи.

То и балета и всичките танци да се включат в олимпийските игри. Нали са гимнастици всичките. Абе ако се приеме много ще се изроди само и само защото има аудитория! То ако включат и порното съвсем олимпийските игри ще станат най-гледаните!

Евала! Смях се от сърце :)

С нетърпение очакваме да включат шахмата, билярда, спортния белот(бридж), скачане в чували, спускане с ламаринено корито, пързаляне с найлон, надяждане с хамбургери, йога - асани...Засега най-вълнуващите са брейка, понеже не са включили паркура, кърлинга донякъде и хвърлянето на чук, което обаче е част от леката атлетика!

Да! То вече в НСА има дисциплина Йога.

Разбирам да са включат сърф, скейтборд и спортно катерене, но брейк-денс ЗАЩО?! По никакъв начин не бих го нарекал СПОРТ!