Още един милиардерски син ще кара във Формула 1

Този път става дума за Никита Мазепин - дете на руски олигарх

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Затова все по малко хора гледат Ф1

Истински талант е деймън хил. Пак син на световен шампион, но вече починал нямащ как да тика сина си. Деймън хил влиза във Ф1 на 32г. Прави шумахер на мармалад, който тогава е 25-26г. Шуми блъска хил за първата си титла във Ф1 с явно добър съвет от бриаторе, който му е шеф тогава. Ясно е как бриаторе нарежда катастрофи в името на отбора. Феновете на шуми да грабват ските.

Шумахер беше цар на тактиката, а не че е мн бърз. Това се доказва от факта, че има много състезания спечелени от не полпозишън.

Малки кпеленца. Шуми жуниър, ферстапен жуниър, сайнц жуниър, ланс гзарчето и други копилдаци. После що хамилтън ги прави на мармалад ?

"Татко, тук аз съм единственият, който ходи с кола на училище, всички останали ходят с автобус, гледат ме особено и на мен ми става неудобно. "Синко, в плика има пари-купи си и ти един автобус и ходи като другите с него на лекции."

е не става ли малко зависим така отбора от бащата парите синът в пилот в отбора койше 1ви кой ше 2ри за кой ше се акцентира и кой е таланта от кой са парите по-хубоо не взимайте роднини опасна раута това

Дааа.Парите са всичко.Калум Илот който вероятно ще завърши на първо място ще остане без волан за Ф1,за разлика от шуми Жуниор и милиардерския син.

И във формула 1 стана като в БФС. По-късно колата (треньора) им виновна (-ен).....

Връзкарските синчета доста постигнаха и се развиха във Формула 1:) Макс Верстапен - единствено изключение досега. Да видим Мик Шумахер какво ще покаже? Ако татко му беше на себе си, по-рано щеше да влезе.

На Макс баща му беше голяма дупка като караше.

Много талантливи тези милиардерски синчета. 100 обиколки ми трябват и ги минавам с по секунда на обиколка.

мхм и те май като теб мислят 100обиколки и ХОП пилот номер1, само че имат повече пари