17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Победата над Григор бе върховният момент в кариерата му"... От така скалъпеното заглавие човек ще рече, че е направил кой-знае какво. Тоя нашия плужек вече кой ли не го бие

Прави са само тези които казват че Гришо за пореден път се победи сам!Има всичко за добър тенисист , но не задържа нивото ,рязък спад и се набий сам.Какво се случва ?Психически не издържа ли , не тренира ли ,черно тото ли играе ,причини бол истина една, но каква е тя?

Как може толкова омраза по 1 човек, само щото въпросният не оправдава нереално високите ви очаквания!? Вместо да се радвате, че благодарение на него, все пак светът познава поне 1 български тенисист... Критиките, че не се бил отнасял сериозно към тениса, са абсолютна глупост. Ако повече хора тук имаха и 50% процента от неговата отдаденост, щяхме да сме много по-напред. Поредното доказателство, че си заслужаваме дереджето, на което се намираме.

Нашия сам си е палач!

Считайте тогава, на какво ниво е нашето момче

Винаги съм подкрепял Григор, но напоследък го дава на уволнение. Разбира се, това си е негова работа, но пък моя си е вече да не искам да го гледам. Имам си други работи за правене, вместо да загубя 2 часа в ядосване за няма нищо. Сори, Гришо, но съм си обещал - гледам те само ако стигнеш полуфинал на някой от турнирите. В противен случай - справка за резултата в спортните сайтове без ядове:)))

хасковското лайно по понятен начин захлеби от тото та и ние с него мерси едни 9 000Евро са вече у мен.

Той не беше нищо особено в мача с Григор. Нашият се самоби, като до последно имаше шансове да обърне. Естествено е да отпадне в следващия кръг. Тази победа не беше проява на някаква свръхмобилизация, неразвит талант или добро тръгване в турнира. Имаше по-слабо играещ тенисист срещу себе си и макар и доста трудно го би. Ако Григор беше играл с половината от възможностите си нямаше да има грижа да го преодолее.