Париж се стяга за нова немска окупация. Шампионът няма да пусне титлата без бой

Байерн отива на "Парк де Пренс" без Левандовски, но е абсурдно да бъде отписван

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Глупав журналист, глупава налогия. Да го напише това в германия? Или на фейсбука си на немски, с претенциите си на журналист? То дори фенове няма да има, той пишенза окупация. Динкооо, дори фенове няма да има. Нали само за пандемии пишете, забравили?

Няма да е сефте. Още от 1870 г. Айдеее, Deutschland!

Срамно заглавие.. как бихте се чувствали ако в турските медии пише " Нова турска окупация в София " ако играят България и Турция?!?!

Напълно съм съгласен с малката забележка, че при Освобождението София е била едно мижаво селце.

Заглавието е срамно и недостойно. Струва ми се, че е дори подсъдимо. Стои някак мутренско. Просташко даже. Дано да имате добри адвокати.

Първата дума, която научават французите, когато влязат в армията е "Капитулийрен!"

???

Предният мач статистически бе тотална доминация на Байерн. Например от непосоченото 54 центрирания къмто 7. Или 10 къмто 0 блокирани удари. Но Байрен имат лоша защита и им липсват в крайното нападение. Според мен спокойно могат да вкарат 2 гола. Ако имат ден и 5 и повече гола. Но защитата може да ги издъни.

Абе, вие в ред ли сте или пишете глупости без да мислите? При това - в заглавие! Отврат!

То каква окупация. ВСВ просто минават през тях за 40-ина дни. За седмица минават и през Нидерландия и Белгия.

изброени от теб + САЩ + Великобритания с колониите, да бяха минали за месец-два и през колхоза, ама ей на, съдба, ние го отнесохме най-много, че всички споменати са си ок сега, а ние ще се молим на чалга звезди, пожарникари, фатмаци и какво ли не да ни водят към светлото бъдеще...