Първенството на греха навършва 10 години (галерия)

Лигата по бельо стана Лига на легендите и вече е много повече спорт, отколкото шоу

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това пък го виждам за пръв път, май съм проспал доста. Или май нищо не съм изгубил, забавление за малоумни лузъри :-)

Ооо гнусота, твоето име е жена..

Ако си играеха голи и не с топка, а с банани и краставици щеше да е много по интересно.

Още по интересно би било ако жените играеха голи.

Е те такова нещо в Австралия не съм виждал Тук съм от 20 години

..ще ги поря като риби, ще ги пълня като еклери.

Ох леле, Котьо-оооо....Цицета, гащички и дупета......

ей народе! хляб и зрелища, после всичко останало! Нужно е на раята, нали на другия ден е на работа за богатите! Какво да прави, начин да се посмееш и да повикаш на воля, че в службата е невъзможно.

В САЩ има не по-малко селяндури и простаци от другите места по света. Просто са по-богати и по-преситени от тамошния шоу бизнес, за това и се минава във все по-големи крайности.

не знам защо ми изплува позабравената дума бичмета. сори, не виждам нищо легендарно. чалга шоу.

Какво "легендарно" очакваш да видиш. Запотени мъжки задници? Аз виждам куп привлекателни момета със страхотни тела а твоите ищаси си ги споделяй в джемини, ще срещнеш разбиране от сродни души.

за разлика от тебе не ме вълнуват другите брекове - явно ти имаш някакъв проблем. ами кефи се на запотени напомпани със стероиди задници и си трай. прочети заглавието, където пише лига на легендите - оттам идва думата легендарно. и не ми се лепи моля. че харесваш явно баш мъже, щом тия каки те кефят.

не ме вълнуват другите брегове. не ми давай наклон в живота, павка.

Повече от явно е, че те вълнуват. Отрицания от типа на твоите, съчетани с базовия ти изказ разкриват много.

с всичко се съгласявам, само за да си доволен. аре, чао.

относно задниците,, Павка, аз, като женско харесвам мъже, и за разлика от тебе виждам бичмета, които играят мъжки спорт, за да им се снасят добри пари. Гледам на нещата от спортна гледна точка. Едно на ръка, че не съм почитателКА на американския футбол. И понеже това е в Корнер, а не в лайф - футбола, игран от жени, за мене е чалга. Сега изясни ли ти се картинката? В спорта не ме интересуват не задниците и телата, а спорта. Футболът е спорт за мъже. А не за фустанели. Това легендарно шоу е чист бизнес проект. Нещо против? Означава ли, че ти си гей, ако харесваш мъжки футбол? Понеже там виждате ли щеш не щеш гледаш и хубави мъжки задници? Не ми отговаряй. И се научи, че е грозно да се заяждаш с човека отсреща на тема сексуална ориентация - петмез е неутрален никнейм, ясно, пъпеш? Писна ми да ми подшушваш и да ми дуднеш, направо не разбрах защо точно за мене се лепна - има и други, които не са фенове.

само да поясня - целия тъп разговор го водиш с мене, Павле.

Много малко моралисти бе. Що така?

въпросът не опира до морал, а до естетика. поне според мен. такова женище може да те отнесе стой та гледай, какъв грях, какви пет лева. далеч са ми от представата за жени.

Кое по - точно "женище" е твоята представа за естетика? Фидосова или Мариус?

си е лично моя - не ми налагай своята, ако обичаш. моята представа за етика е да зачиташ правото на другите да имат свое мнение и да не им налагаш грубо и агресивно своето. не се надявам нито да млъкнеш, нито да ме разбереш. всичко добро.

Сексизъм??? Не... просто плиткоумно и гнусно по американски на скара...

Емчо, ти от левия бряг ли си?

като ти гледаш тия яки каки, що си сигурен, че те са на правилния бряг? що си се лепнал на Емо ни в клин, ни в ръкав?

С теб нали се уточнихме ? Само факто , че ти е чудно какво легендарно има при мометата , говори много . Да ти пошушна , легендарни са сред хетеро мъжките среди , сред гей такивата не са .

ами не съм от лгтп средите, да ти пошушна пък аз. нито съм наясно като тебе, че не са легендарни там. стига си ми дуднал колко си хетеро, и аз съм хетеро, ама женско. насила не можеш да ме накараш да почна да харесвам женски футбол, понеже този спорт не е за жени. камо ли женски задници и прочее. по-горе ти писах по въпроса. айде, че ми писна.

Чакам някой да ни разкаже за Содом и Гомор, не ме разочаровайте. Докато чакам ще разгледам галерията...

Това е содом и гомор, ама за инфантилни и малоумни. Просто няма такава простотия, освен в сащ. "Наща" чалга, ряпа да яде.