17-11-2017 20-11-2018

Коментари

баси! отбор без нито един фен, а цели пет футболисти заразени! ако такъв отборнямаше, нямаше да има и проблем. а щеше да има място за някой голям отбор с фенове, дето са принудени да играят по долните дивизии...

Айде на бас че няма да са само пет.

баш бакан бойку бусисуф иимйесин?

Много ли е трудно да се напише "петима от отбора на "Витоша"?

Чух от хора че плащалипари по 1800лв на хора на които са им починали родителите,за да ги обявят за починали със съпътствие на Корона Вирус,а за 4-ри членно семейство по 4000лв за да кажат че всички били болни,и да изкарат карантината,ясно защо циганите се бошуват,като ги затвориха и карантираха,защото не са им платили,а???Плащат,само на най верни хора,за да са сигурни,че няма да има издънка със болестта.яко пара се източва момента от здравната каса със тези ПСР-ТЕСТОВЕ,ПРОСТО ВИ Е БЕДНА ФАНТАЗИЯТА,ПРОЧЕТЕТЕ ВЪВ сКАНДАЛО,ТАМ ИМА ИНТЕРВЮ НА гЕОРГИ пЕТКОВ,И ЩЕ СЕ ХВАНЕТЕ ЗА ГЛАВАТА,КАТО ЧУЕТЕ ДАННИ ЗА КАКВИ ПАРИ СТАВА ВЪПРОС ДА ИЗТОЧАТ ШАЙКАТА НА бОЙКО,ЗАЕДНО СЪС КУТРЕТАТА МУ Щаба,и Ананиев и Балтов,Ген Годжи се одръпна на време,защото го хвана страх за живота му.някой го бил заплашвал,и не издържа на лъжите които сътвории заради Шайката,и се отказа да го дават по телевизията за да лъже народа,този народ,ще му писне от лъжите им,и ще ги измете със камъни и сопи.

Аз пък чух, че дават на едни хора по 100 лв., за да разправят във Фейсбук и по форумите, че други хора раздавали по 1 800 лв. на трети хора, за да казват че са болни от КоронаВирус.

Тоя фейсбук съвсем ви проми мозъците. А ако семейството е примерно 5 членно и единия родител почине при пълнолуние и безветрие колко пари дават. Питам, защото ние простите на кръглата земя и само с 4G не можем да сметнем.

Па нема никаков вирус бре!Айде на стадионо.

Утринта го питаха във интервю,един треньор ли беше,спортист ли беше,няма значение,та тоя Виктор Николаев е голям ляв амбриаж,какви тъпи въпроси му задава на човека,сложили го под карантина чак сега,имайки предвид че чак Декември,човека имал съмнение за заболяване на някакъв вирус,като вдигнал 37.2 температура,и имал болки във кръста и гърба,орпадналост,но сега казва че нищо му няма,и не се чувства Болен,а защо те са го били затворили,и каза на хората да не се плашат от този вирус,че не е опасен,а Викторче му задаваше провокативни въпроси,за да изкара вируса опасен,и спъртоносен.Нова,и Канал 1,мисля че обслучван Г-х КОЙ КОЙ

И какво от това ????? Това някакъв проблем ли е ???? Колко хора на година боледуват от Грип???? Мнооого са . Защо сега да е по-различно мамицата ви мръсна, алчна и долна????

НЕма страшно,бе.Вие сте млади,спортисти,само малко ще се поразболеете и ще ви мине като кутренца.Те само сухите пръчки драт от това вирусче.

мрат.

вече щом стигнаха да карат и футболистите да лъжат,смятайте за какво става въпрос,а?всички знаем ,че това е отбора на Бойко,както и всички заразени лекари са на Ананиев,и всички заразени във Държавната администрация както Училища и Детски градини Болни,са пряко подчинени на Фъндъкова,така че това сами си направете преценка,какво е,и на какво прилича

Браво, млади футболисти Вируса безсимптомно прегърнете Уж дискотеките са чисти Но знаем, там се заразихте. Вкъщи с парацетамол и чайче Това предлагам, грешно е обаче Да, грип това не е, а страшен вирус, Но мойта линия е ясна, Да отричам за заразата опасна, Помнете, в политиката е мръсно, Забъркаш ли се, след това е късно!

"Елитният" витоша Бистрица??!!!!!! Малеййййй, че сте подмазвачи!

Президент Гурбангули Бердимухамедов, който е с медицинско образование и има предишен опит като Министър на здравеопазването разпореди всички да пият чай от степно седефче - профилактично и за лечение. В резултат - в Туркменистан няма установен нито един случай на заразен с коронавирус!

Айдее и тия изкараха по някой лев,декларираха болни! Верни на патрона!

Нали не са болни? Какъв е проблема?