Коментари - Пловдив отново осъмна с транспаранти за "Колежа", фенове на "Ботев" с отворено писмо | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе собственика на въпросния отбор нямали да отвърже някой лев все пак ?

Е и на мен ми трябват само 2 милиона за да си построя басейна в двора, ама..... А иначе, фенове ще ви кажа. Мислих си че по некадърно управление на Община Пловдив от това на Тотев не може да има. Тоя сегашния пич ме опроверга напълно. Трагедия в здравеопазването, провал с големите строителни инициативи, да не говорим за ужаса при задръстванията и"умните светофари" Сега 500 метра по "Д.Талев" автобуса го взима за 15 минути. Та, ако сме мазохисти дайте да изберем следващия кмет пак от ГЕРБ. Па той може да построи още 2 - 3 стадиона на "Ботев"

Общината трябва да строят стадион на частен клуб.Наки собственикът ви е милиардер,да извади 12 милиона и да се свършва.

Папагалите къртят от наглост, не стига че държавата им отпусна едни 25 милиона ЕЙ ТАКА да им строи стадион, а сега и протести и плакати и мрънкания Целия папагалски зор е да им отпуснат още толкова от нашите пари за да им достроят стадиона :) Не че се борят за някаква справедливост, както всичко в България и това са 3 пъти повече пари за 1/3 от реалната цена , другите 2/3 потъват по джобове на политици, общинари, строители и др. Важното е ние, данъкоплатците да събираме, а други да харчат :) Например бат Бойко да се изтъпани пред папгалите и да им обещае стадион срещу гласуване :)

Община ПЛовдив би трябвало да осигурява Пари и Работа САМО на българи... Така че всякакви Предатели- футболни фири,които дават пари на мймуняци да умират !!! И ако Община Пловдив НЕ спре да дава пари на чужденците, би трябвало Повдивчани да ИЗГОНЯТ крадлливия кмет на Боклук Борисов.

"...кенове бира вместо арматура." Уаоо.. :[] това дори и за жълтите стандарти е малко прекалено.