17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко за детето! Ама деца, я по-кротко и скромно - КЪДЕ СТЕ ТРЪГНАЛИ? НЕДЕ СЕ НАМИРАТЕ -ДА СТЕ СИ В КЪЩИ??? Все едно в София да дойдат чужди ултраси - да се разпищьолят и местните да ми козируват и да им носят шербет!! Кога ще стане?

Много се лъжат тези, които си мислят, че е обикновенно сбиване между ултраси. Гърците ни презират и в червата. Тези дебили, убийците просто са загубили задръжките си, а иначе гърците предпочитат по-перфидни изрази на омразата си. А, като се прибирате от воаяжите си, обърнете внимание на пътната табелка, указваща посоката към "Вулгария"! (Прави им чест, че по-образованите и по-деликатните гърци поне пред мен наричаха страната ни "Булгария".) И, не мислете, че мразя Гърция, напротив, това е прекрасна страна; но те ни мразят, вероятно не толкова заради "общата ни история", а заради "подвизите" на нашите бабаити по Беломорието през Втората световна война.

Това, което пишеш е доста вярно. Сега са доста смачкани и бедни, затова си кротуват, но не ни обичат. Да, мразят ни. Все пак преди 1350 години сме се настанили на най-хубавото парче земя на Балканите, на тяхна територия и сме я обявили за наша. Били сме горди и войнствени, защото сме имали управници с т.о.п.к.и, а не като сега васали на американци, руснаци, пълна и.з...м..е...т., която ни управлява. Не знам, защо има толкова минуси на твоето изказване, доказано, от историческа гледна точка, винаги са били против нашите интереси. Като се започне от Византия и се премине през Османската империя, когато тяхната църква е била против автономността на нашата църква, до противопоставянето ни по веме на първа и втора световни войни и се стигне до това как се държаха с българите, които им работеха през 90те години на миналия век и началото на 20 Век. Но въпреки това, шапка им свалям, имат демокрация и българка емигрантка, стана депутат в ЕП. След заплахата и заливането и с киселина като борец за правата на работещите, цяла Атина излезе да я защити на уличите. Не са ов..ц..е като нас определено!

В гръцката азбука буквата Б я няма . Бета се чете Вита и става Вулгария, нищо обидно.

Пълно с болни хора...Значи няма да ходим в Гърция на море, даже и транзит няма да минаваме оттам,защото някой си решил да ходи да се прави на ултрас на местни футболни хулигани? Абе ей, да би мирно седяло не би чудо видяло... казваше баба ми навремето.

Vie dobre li ste, otishul da se bie i go ubili, a na vas Gurcite vi vinovni. Ami u nas ako dojde nqkoj Gruk da vdiga giri, moje i toj da go otnese. Nikakvo sujalenie za podoben tip kreteni. Trqbva da gi vkarat vsichklite ultrasi v edin trudov lager za po 5 godini, che sa mnogo zdravi i kipqt ot energiq. Da im se kanalizira malko energiqta v polza na obshtestvoto. Egati keleshite.

Омразата е сред ултраси те. И няма значение червени ли са ,сини ли са, пловдивски ли са, гръцки ли са...

Жив и здрав

Бог да го прости това младо момче , съболезнования към родителите ! Единствен начин да отмъстим на Гръцките Българомразци е да не я посещаваме и да не харчим Български пари за тяхната икономика , друг начин Блокиране на Българската граница и не допускане на транспорт към Гърция , те няма да ни заобичат но поне някакъв страх на Гръцкото Правителство и икономиката !!!!

Време е Българите да кажат НЕ на Гърция и да не влизат в Гърция по никакъв повод и да не подържат Гръцката Икономика с парите си ! Младия човек е убит от Омраза не разбрахте ли Българи ! Слабостта на това Правителство и Клоуна Премиер дават повод на другите да подценяват България ! Лакомията на Българското Правителство няма край !!!

на доктор, докато не са затворили и последните болници в БГ , че после щеш не щеш, ще ти се наложи да ходиш у гръцка ! Омразата е във вас ултрасите, а не в нормалните хора, независимо от произхода им.