Коментари - Промоутърът на Кобрата: Случилото се с целувката е пълна лудост и тъпотия | Корнер.dir.bg

Коментари - Промоутърът на Кобрата: Случилото се с целувката е пълна лудост и тъпотия | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 18

Промоутърът за първото НЕ Е ПРАВ ,а и лудите не ги съдят,а за второто не е направил "велико откритие" ...все едно да каже ,че ...Земята е кръгла ...а ТЪПОТИЯТА се ...наказва !

Може и да е лудост и тъпотия но има много стара поговорка "В чужд манастир със свой устав не ходят"

Ти ще кажеш! Я виж мюслитата как си налагат волята!

Аз бях на този мач...беше УНИКАЛНО!!! Цялата зала ...а то не е зала а ХАНГАР...се тресеше от овации към Пулев!!! Пътувахме от Сан Диего ...на 160км ...и по пътя си представях как ще се надвикваме с комшиите от север т.е. с румънците...уж в района на Лос Анжелис имало много румънци...уви не чух нито един вик!!! Проблема е в т.н. ...промоутъри…, които не са го предупредили за такива..."Сексуални насилия!?" В Америката не си сигурен от къде ще изкочи …"Дяволът"...иначе обикновените хора са учтиви и те поздравяват с вдигане на ръка и ...ХАЙ ...без да те познават!

Да се и затвори устата,това означава. В момента не помагаш.

Чичо Боб е печен и има влияние. Тоя път Кобрата ще се измъкне с малко, но от тук нататък не трябва да прави никакви импровизации в САЩ. Най-добре като приключи мача двама гардове да го хващат за ръцете и да го държат по време на интервютата.

Си говорихме , че в манталитета на филипинските е да се чукат с всеки. Народопсихология. Интересно, че не е изтрил края на записа. Кобрата ме кефи. Отиде и се изплю най демонстротивно на порядките им. Без да получи наказание. Браво Кубрате!

Не е прав. След целувката те е изгубила два зъба, половин език и загубила девствеността си. Какво да кажа, за пореден път се убеждавам че американците са най-тъпата нация на света следвани от германците. Само не мога да си обясня как тези две нации владеят света. Сигурно и аз съм толкова тъп.

САЩ са другата Германия все пак, а германците са доказали, че са дисциплиниран и интелигентен народ за разлика от Ганьо великий на три морета ха хаа...

Основно, поради факта, че 80% от населението по света и у нас са дебили. Това по научни данни.

Горките русофили, жал ми е за тях. Плюят по САЩ, ама са първи китки когато им излезе късмета за работа там. Колко жалък трябва да си, за да паднеш толкова ниско. Само русия е за вас, там ви е мястото при вашия спасител плешивия кремълски вожд жуже.

Боб Аръм и той, баш "русофил", може би, а?

Да си ядете л@^ната в Путинландия, тогава. Кобрата е селтак, който си получи заслуженото, да го таковам у мачото, прост. А тая ковра може и да е голд дигър, това не знаем. Ама тя може да е искала да стои в скута на некой лумпен, ама явно не е искала окървавен балканец да я лиже пред камерата. Право на избор. Нещо, които във ваша раша нема.

Мноо си компетентен за ситуацията. Да не си бил там? Ако не си, си много елементарен.

дори мнението на Боб Аръм няма значение пред комисията. Псевдо морал в пропадналата им държава

САЩ са един тежко болен народ. Желая тяхното унищожение.

Желая тяхното поправяне. Ако е възможно.

А дано, ама надали!