17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво, Радко! Това е начинът. Умерени приказки и решителни действия. Успех!

Нищо лошо против момчето, добре е казал нещата. Но да погледнем зад нещата - Ефбет има бизнес на Балканите, в това число и в югозападната ни съседка. Радко играе в 1948, чийто собственик е... Цецо, собственика на Ефбет. Не може да излезе и да каже нещо по-различно, все пак трябва да се мисли за бизнеса преди всичко. Трябваше да сложите "Платена публикация", за да няма съмнение.

Точно така. Следващият път с един отбор трябва да играят РСМ и РБ. След като една и съща история се учи в двете държави, значи и отборът трябва да е един и същи - с един и същи химн.

Хайде стига с тази толерантност! Не разбрахте ли вече, че бюрмите са гадни идиоти, които ни МРАЗЯТ! Защото така са възпитавани - да ни МРАЗЯТ! Какво очаквате от хора ,които непрекъснато ни обиждат, хулят палят знамето ни, палят сгради и освиркват химна ни? Да не си мисли някой заблуден идиот, че това ще изчезне??? Американците наляха милиони, за да скарат българите в България, и българите в БЮРМ (тази държава няма нищо общо с Македония) Както направиха с руснаците в Покрайнината и руснаците в Русия. Вижте резултата от налетите пари в Украйна - това ни чака и нас!!! Никаква милост към тези идиоти,отатък Варадар- само бой по тъпите крътуни. Всеки политик, който реши да се прави на приятел с БЮРМ-ите, да се заклеймява като национален предател!

Ти тъп ли си? Какви умерени приказки - само тояга ! Тези не разбират от друго! Браво за победата- така се прави - бий , за да те уважават!

На първия въпрос - не, не съм тъп. Тъпи са тези, които се поддават на изкуствено насажданата омраза между две държави с общи език, култура и история.

Да да обединява видя се. Тези ги разоравяй на друг. Например на сънародниците ни от югозападна БГ. Кикогаж ЕС за тия родоотстъпници!